Visszakerült a Huawei Mate 9 specifikációi közé az UFS 2.1

2017. április 27.
4.3741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
Az elmúlt napokban többször tűnt fel a Huawei neve teljesítményproblémák miatt, amiben néhány napig a Mate 9 telefon is érintett volt, legalábbis a cég weboldala mindenképp - a Huawei most tisztázta a helyzetet.

Ahogy mi is megírtuk, kiderült hogy a Huawei P10-ek eltérő teljesítménnyel kerültek piacra, a cég az ügy kirobbanásakor pedig a a Mate 9 oldaláról is eltüntette az UFS 2.1 specifikációt.

A most érkezett közlemény szerint a dolog biztonsági okokból volt, mert a készülékek egy részét bevizsgálták, a ROM-ra vonatkozó specifikáció azért került le az oldalról, nehogy téves információ legyen kint, ha netán kiderül hogy annál a készüléknél is hiba történt.

A cég közleménye az alábbiakban olvasható:

Tudomásunkra jutott a Huawei mobiltelefonjával kapcsolatosan nemrégiben kialakult vita. Annak érdekében, hogy elkerüljük a félreértéseket ideiglenesen leszedtük a vonatkozó leírást a termékoldalról, és belső vizsgálatot folytatunk.

Az elmúlt pár napban megvizsgáltunk minden típusú Mate 9-et különböző szolgáltatók kínálatában és különböző országokban. Ez alapján megerősítjük, hogy minden Mate 9 támogatja az UFS 2.1-et. A különböző flashmemóriák összehasonlításának eredményét Mate 9-en és Mate 8-on elvégzett Huawei-es laboratóriumi tesztek adták.

Ennek megfelelően osztjuk meg az eredményt, és frissítjük a weblapot.


Az oldalon ismét ott az UFS 2.1 specifikáció.

Visszakerült a Huawei Mate 9 specifikációi közé az UFS 2.1 - 2. kép

4 hozzászólás

Harder

7 éve, 10 hónapja és 11 napja

Happy end. mosolygó smiley

válasz erre

CharlieFirpo

7 éve, 10 hónapja és 12 napja

Azért az kemény hogy az előző széria jobb hardveresen mint a P10. Mert most így ez a helyzet, legalábbis részben...

válasz erre

Kisfaludy82

7 éve, 10 hónapja és 12 napja

Szép meló lehetett mindent átnézni.

válasz erre

Kileah

7 éve, 10 hónapja és 12 napja

Mondjuk ez megnyugtató, az viszont ijesztő, hogy ki kellett vizsgálniuk. röhögő smiley Nem tudják mit gyártanak? meglepett smiley

válasz erre