A Mate 9 honlapjáról is levette az UFS 2.1-et a Huawei

2017. április 24.
3.8411
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Huawei nemrég dobta piacra a P10-es szériát, mely két komoly csúcsmodellel kívánja előrébb vinni a gyártót azon álmához, hogy a legnagyobbak legyenek a piacon, a napokban azonban komoly váddal kellett szembenézniük.

Kiderült ugyanis, hogy az új mobilok bizony eltérő belsővel kerültek piacra, amiről a vállalat egy szót sem szólt a vásárlóknak. Persze bizonygatták, hogy ennek a piac az oka, illetve az optimalizálás okán ez elvileg nem látszik meg a valós felhasználás esetén, de azért mégiscsak egy etikátlan dologról beszélünk.

A hír publikálása előtti percekben egyeztettünk a Huawei PR-osztályával erről az esetről, amire egy szűkszavú, de határozott hivatalos nyilatkozat érkezett, íme:

Az UFS 2.1 egy olyan felhasználói felület (interfész) szabvány, amelyet egy nemzetközi szervezet követelményei határoznak meg. Minden Huawei Mate 9 készülék támogatja az UFS 2.1-et.


A Mate 9 honlapjáról is levette az UFS 2.1-et a Huawei - 2. kép

A helyzet azóta nem hogy javult volna, inkább romlott, hiszen a Mate 9 kapcsán is érdekes módosításba kezdtek. Szemfüles felhasználók vették észre, hogy a termék honlapjáról eltűnt az UFS 2.1-es, gyors háttértárolót hirdető embléma, melyet eddig büszkén hirdettek.

Ennek több oka is lehet, előfordulhat, hogy bizony a Mate 9 esetében sem minden modell a villámgyors megoldást kapta, de az is lehet, hogy csak a P10-et nem szeretnék a korábbi modellel lejáratni.
3 hozzászólás

Kisfaludy82

7 éve, 6 hónapja és 9 napja

Bakker.... röhögő smiley

válasz erre

technomancer

7 éve, 6 hónapja és 9 napja

Jajj... Mások is csinálnak vajon ilyet? meglepett smiley

válasz erre

TEchie

7 éve, 6 hónapja és 9 napja

Azért az durva hogy inkább törlik mint hogy megoldanák. röhögő smiley Egyébként mire az a nyilatkozat ha közben törlik? Nem értem.

válasz erre