Premierdátumot kapott a 28 évvel később zombis film

2024. május 12.
15.6371
csirkee profilja, adatai
csirkee
Idén év elején kiderült, hogy hamarosan elkészül Danny Boyle nagysikerű zombis filmjének a folytatása, a 28 évvel később, melyhez már két színész is csatlakozott, most pedig a Sony Pictures bejelentette, hogy mikor érkezik a trilógia első része a mozikba.

A hírek szerint nem kell sokat várni a 28 évvel később trilógia első részére, ugyanis a Sony Pictures bejelentette, hogy 2025. június 20-án érkezik a zombis film folytatása. Ebben egészen biztosan benne lesz Aaron Taylor Johnson és Ralph Fiennes színészek, arról azonban nincsenek információk, hogy Cillian Murphy visszatér-e egykori szerepébe, aki egy Jim nevű kerékpáros futárt alakított a 28 nappal később filmben.

Az új trilógia első részét Danny Boyle fogja rendezni, aki az előző két részen dolgozott, ám a folytatáson már állítólag a Marvelek rendezője, Nia DaCosta fog dolgozni. A cselekményről továbbra sem lehet semmit sem tudni, erre még várnunk kell, hiszen a forgatás sem kezdődött meg.
folytatása, a 28 évvel később, melyhez már két színész is csatlakozott, most pedig a Sony Pictures bejelentette, hogy mikor érkezik a trilógia első része a mozikba.'>
4 hozzászólás

Kisfaludy82

2 hónapja, 6 napja

inkognito írta:
Ebből trilógia?! Minek?
Mert állat! röhögő smiley

válasz erre

CharlieFirpo

2 hónapja, 1 hete

inkognito írta:
Ebből trilógia?! Minek?
Első kettő jó volt, engem kifejezetten érdekel. Csak arra leszek kíváncsi, tudják e hozni a hangulatot.

válasz erre

Mordorer

2 hónapja, 1 hete

Jó soká jön. meglepett smiley

válasz erre

inkognito

2 hónapja, 1 hete

Ebből trilógia?! Minek?

válasz erre