Két nagyágyú is csatlakozott a 28 évvel később szereplőgárdájához

2024. április 25.
25.7361
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az év elején derült ki, hogy Danny Boyle rendező nagysikerű zombis filmje, a 28 nappal később hamarosan folytatást kap és végre elkészül a 28 évvel később című harmadik rész, melyhez most csatlakozott két ismert színész is a Deadline információi szerint.

2002-ben debütált Cillian Murphy főszereplésével a 28 nappal később zombis film, melyhez készült egy folytatás is, a 28 héttel később és sokáig úgy tűnt, hogy elkészül egy harmadik rész is, de erre nem került sor egészen mostanáig. Danny Boyle és a forgatókönyvért felelős Alex Garland az év elején megerősítette, hogy érkezik a régóta vár folytatás, a 28 évvel később, melyhez már két színészt is megtaláltak.

A hírek szerint Aaron Taylor Johnson és Ralph Fiennes csatlakozik a horror folytatásának szereplőgárdájához. A filmben még egészen biztosan fel fog tűnni Jodie Comer is, akit többek között a Free Guy-ban és Az utolsó párbajban láthattunk. Arról még nincsenek információk, hogy a trilógia befejező része miről fog szólni, de valószínűleg zombikból nem lesz hiány.
4 hozzászólás

Levi87

3 hónapja,

Mi van, nincs meló? röhögő smiley

válasz erre

CharlieFirpo

3 hónapja, 1 napja

De jó lesz ebből egy új rész. mosolygó smiley

válasz erre

Tommy

3 hónapja, 1 napja

Érdekes lesz ilyen filmben látni őket. meglepett smiley

válasz erre

Porthos

3 hónapja, 1 napja

Kíváncsi leszek mit hoznak ki belőle!

válasz erre