Elkészül a 28 nappal később film folytatása, jön a 28 évvel később

2024. január 11.
13.0731
csirkee profilja, adatai
csirkee
Bár még nem telt el 28 év azóta, hogy bemutatásra került Danny Boyle rendező nagysikerű zombis filmje, a 28 nappal később, majd a 28 héttel később, most végre elkészül a folytatás, ráadásul egyből három film is készül majd, melyre már nagyon régóta vártak a rajongók.

A Cillian Murphy főszereplésével készült 28 nappal később 2002-ben jelent meg, mellyel Danny Boyle elindította a zombi-alkotások korát. 2007-ben jött a folytatás, ami bár nem ért el akkora sikert, mint az első rész, de így is sokan kedvelték. Az évek alatt többször is felröppentek pletykák azzal kapcsolatban, hogy elkészülhet egy harmadik film is, ám mindezidáig nem valósult meg.

Danny Boyle és a forgatókönyvért felelős Alex Garland nemrégiben megerősítette, hogy készül a 28 évvel később film, melyet állítólag egy trilógia nyitányának szánnak az alkotók. Már csak egy stúdiót kell találniuk, aki finanszírozni és forgalmazni fogja a filmjeiket. A Variety információi szerint 75 millió dolláros büdzsére lenne szüksége Dannyéknek, ám azt nem tudni, hogy ezt egy filmre, vagy a teljes trilógiára költenék el.
3 hozzászólás

Porthos

6 hónapja, 3 hete

Alapmű nálam mind a mai napig! mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

6 hónapja, 3 hete és 1 napja

Na ez király lesz! mosolygó smiley

válasz erre

petrovicsz

6 hónapja, 3 hete és 1 napja

Rohadtul bírtam úgyhogy várom ezt is!

válasz erre