Nézettségi rekordot döntött a Last of Us nyolcadik epizódja

2023. március 07.
4.3031
csirkee profilja, adatai
csirkee
Lassan a végéhez közeledik Ellie és Joel közös útja, ugyanis jövő héten hétfőn fog debütálni a népszerű poszt-apokaliptikus sorozat első évadának utolsó része, és a jelek szerint ismét egyre többen kíváncsiak rá, ugyanis a legutóbbi epizódot több mint 8 millióan nézték meg premier napon.

Január 15-én debütált az HBO Max műsorán a népszerű videojátékból készült sorozat, melyre már nagyon régóta vártak a rajongók és nemhiába, hiszen rengeteg pozitív kritikát kapott az alkotás. Az első epizódra olyan sokan kíváncsiak voltak, hogy megdöntötte a Trónok harca premier nézettségét is, és továbbra is sokan nézik.

A legfrissebb adatok alapján a nyolcadik rész 8,1 millió nézőt ért el vasárnap este - Amerikában ekkor debütál minden héten az új epizód -, ami a széria eddigi legnézettebb része lett ezáltal. Korábban ezt a rekordot a negyedik rész tartotta, azt 7,5 millióan nézték premier napon. Már csak egy epizód van hátra a nagysikerű Last of Us-ból, de nem kell aggódni, érkezik a folytatás, ugyanis az HBO hivatalosan is berendelte korábban a második évadot.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

petrovicsz

3 hónapja, 1 napja

Komolyan durva hogy rekordot rekordra halmoz ez a sorozat. Azért ezt nem hittem volna.

válasz erre

Fikarc

3 hónapja, 1 napja

Az igen. Jól befutott.

válasz erre

Kisfaludy82

3 hónapja, 1 napja

Kiváló, akkor jövő héten le is tudom darálni egyben végre.

válasz erre