Advertisement

Az HBO Max hivatalosan berendelte a The Last of Us második évadát

2023. január 28.
53.5811
csirkee profilja, adatai
csirkee
Eddig még csak két résszel debütált a streamingszolgáltató legújabb sorozata, mely a népszerű videojátékból lett adaptálva, de máris bejelentették a készítők, hogy berendelték az alkotás második évadát, ami nem meglepő, hiszen az első epizódot már több mint 21 millió megtekintésnél jár.
Advertisement

Ahogy arról korábban írtunk, a The Last of Us első része Sárkányok háza után a második legnézettebb premierrel indult az HBO Max történetében, a sikere pedig töretlen és a rajongók már alig várják hétről hétre az új epizódokat. Craig Mazin és Neil Druckman alkotók magasra tették a lécet az első évaddal kapcsolatban, ami a Rotten Tomatoes oldalán jelenleg 97%-os kritikai és 96% nézői pontszámmal rendelkezik.

A Game Channel szerint Craig Mazin egy podcast műsorban mesélt arról, hogy az első évaddal sikerült feldolgozniuk az eredeti játék történetét, ám a játék második része, a The Last of Us: Part 2 elmesélése több évadot igényel majd, ugyanis sokkal szövevényesebb, összetettebb. A rajongók viszont örülhetnek, hogy Joel és Ellie kalandjai tovább folytatódnak majd.
Advertisement
3 hozzászólás

Porthos

2 hónapja, 3 napja

Két rész után elég bizakodóak. Főleg úgy hogy elég sok negatív kritikát is kapnak a sztoriszál módosítgatásai miatt.

válasz erre

techiii

2 hónapja, 4 napja

Nekem csak egy bajom van, hogy hetente jön csak új rész...

válasz erre

Kisfaludy82

2 hónapja, 4 napja

Ahogy az várható ios volt. Óriásit robbant (mondjuk nem tudjuk még hogy cseng le).

válasz erre