Advertisement

A The Last of Us premierjét többen nézték, mint anno a Trónok harcát

2023. január 18.
53.9111
csirkee profilja, adatai
csirkee
A világon több millió rajongó várta már január közepét, amikor is végre debütált az HBO Max platformján a Playstation egyik exkluzív videojáték adaptációja, a The Last of Us, aminek a premierjét olyan sokan nézték, hogy még a Trónok harcát is sikerült lepipálnia.
Advertisement

Pedro Pascal és Bella Ramsey főszereplésével készült zombi apokalipszis sorozat rengeteg embert ültetett a tévéképernyők elé vasárnap éjszaka és hétfőn, ugyanis az első epizód felülmúlta a várakozásokat, több mint egy évtizede a hálózat második legjobb debütálása lett, megelőzve a Trónok harcát és az Eufóriát. Ám a tavaly nyáron megjelent Sárkányok házát már nem sikerült legyőznie.

A Variety beszámolója szerint 4,7 millió amerikai nézte a sorozat első epizódját, a tavalyi Sárkányok házának első részét 10 millión nézték. Sajnos arról egyelőre nincsenek információk, hogy globálisan mennyien voltak kíváncsiak a The Last of Us-ra, reméljük erre is hamarosan választ kapunk. És ha eddig még nem vágtál bele a zombis sorozatba, akkor olvasd el előtte kritikánkat, ami biztosan meghozza a kedvedet.
Advertisement
4 hozzászólás

Ronalddo

2 hónapja, 2 hete és 2 napja

És még mindig csak az első rész van fent?

válasz erre

Fikarc

2 hónapja, 2 hete és 2 napja

Trónok harca induláskor ismeretlen volt, ennek meg milliós rajongótábora van már a játék megjelenése óta, így várható is volt.

válasz erre

techiii

2 hónapja, 2 hete és 2 napja

Várható volt, hogy nagy siker lesz. Bár egy részt feltenni...

válasz erre

Kisfaludy82

2 hónapja, 2 hete és 2 napja

Nagyobb is volt a hype.

válasz erre