A The Last of Us premierjét többen nézték, mint anno a Trónok harcát

2023. január 18.
54.1981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A világon több millió rajongó várta már január közepét, amikor is végre debütált az HBO Max platformján a Playstation egyik exkluzív videojáték adaptációja, a The Last of Us, aminek a premierjét olyan sokan nézték, hogy még a Trónok harcát is sikerült lepipálnia.

Pedro Pascal és Bella Ramsey főszereplésével készült zombi apokalipszis sorozat rengeteg embert ültetett a tévéképernyők elé vasárnap éjszaka és hétfőn, ugyanis az első epizód felülmúlta a várakozásokat, több mint egy évtizede a hálózat második legjobb debütálása lett, megelőzve a Trónok harcát és az Eufóriát. Ám a tavaly nyáron megjelent Sárkányok házát már nem sikerült legyőznie.

A Variety beszámolója szerint 4,7 millió amerikai nézte a sorozat első epizódját, a tavalyi Sárkányok házának első részét 10 millión nézték. Sajnos arról egyelőre nincsenek információk, hogy globálisan mennyien voltak kíváncsiak a The Last of Us-ra, reméljük erre is hamarosan választ kapunk. És ha eddig még nem vágtál bele a zombis sorozatba, akkor olvasd el előtte kritikánkat, ami biztosan meghozza a kedvedet.
4 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 4 hónapja és 4 napja

És még mindig csak az első rész van fent? röhögő smiley

válasz erre

Fikarc

1 éve, 4 hónapja és 4 napja

Trónok harca induláskor ismeretlen volt, ennek meg milliós rajongótábora van már a játék megjelenése óta, így várható is volt.

válasz erre

techiii

1 éve, 4 hónapja és 4 napja

Várható volt, hogy nagy siker lesz. Bár egy részt feltenni...

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 4 hónapja és 5 napja

Nagyobb is volt a hype. mosolygó smiley

válasz erre