Két új Star Wars film gyártása is elkezdődik hamarosan

2024. március 03.
21.0001
csirkee profilja, adatai
csirkee
A Disney még tavaly áprilisban árulta el, hogy több új Star Wars filmet is fejlesztenek, az egyikben visszatér Daisy Ridley is, valamint kiderült az is, hogy The Mandalorian & Grogu címmel folytatódik Din Djarin és Grogu kalandjai a jövőben és hamarosan elkezdődik ezeknek a gyártása.

Idén januárban derült ki, hogy fejlesztés alatt áll egy új Mandalóri film, mely A mandalóri és Grogu címet kapta, de leghamarabb csak 2026 környékén fog debütálni a mozikban. Ezzel szemben a Daisy Ridley főszereplésével készülő film sokkal hamarabb fog a mozikba kerülni, melynek címét egyelőre nem lehet tudni, de most még "New Jedi Order" azaz Új Jedi rend munkacímen fejlesztik.

Egyes pletykák szerint Star Wars: Epizód X - Egy új kezdet címen fog megjelenni a soron következő Csillagok háborúja rész, melyben Rey Skywalker egy új Jedi rendet fog felépíteni. Ezzel utalnának az 1977-es Egy új reményre. A hírek szerint még idén elkezdődik mindkét film gyártása, de pontos részleteket nem lehet tudni.
fejlesztenek, az egyikben visszatér Daisy Ridley is, valamint kiderült az is, hogy The Mandalorian & Grogu címmel folytatódik Din Djarin és Grogu kalandjai a jövőben és hamarosan elkezdődik ezeknek a gyártása.'>
4 hozzászólás

petrovicsz

1 hónapja, 2 hete és 3 napja

Gyorsan bepótolják a kihagyást? mosolygó smiley

válasz erre

Porthos

1 hónapja, 2 hete és 3 napja

Jól hangzik. mosolygó smiley

válasz erre

Fikarc

1 hónapja, 2 hete és 4 napja

Na végre. Már rég volt új epizód.

válasz erre

betyár

1 hónapja, 2 hete és 4 napja

Nem nagyon izgultam rá, megmondom őszintén.

válasz erre