Star Wars dömping: három új film is készül, plusz előzetes érkezett az Ahsoka sorozathoz

2023. április 08.
4.7701
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Egész hétvégén tart Londonban a Star Wars Celebration esemény, ahol a tegnapi napon több bejelentés is érkezett a stúdiótól, többek között kiderült, hogy visszatér Rey szerepébe Daisy Ridley, valamint friss előzetes érkezett az idén nyáron debütáló Ashoka sorozathoz.

A Star Wars világ apraja-nagyja összegyűlt most Londonban, hogy ünnepeljék a népszerű franchiset, mely az elmúlt években túl sok újdonsággal nem kecsegtetett a rajongók számára, de ez a jövőben változni fog. Az eseményen bejelentésre került az Andor második évadának premierdátuma, ami 2024 augusztusában lesz, melynek forgatása jelenleg is zajlik.

Előzetes érkezett a régóta várt Ashoka sorozathoz, mely idén nyáron fog debütálni a Disney+ felületén. A főszerepben Rosario Dawson által alakított Ahsoka Tano-t láthatjuk, akit már A Mandalóri második évadában is feltűnt. A sorozat az ő kalandjait fogja bemutatni, melyben bőven lesz akció és persze sok-sok fénykard - sőt a rajongók szerint egy új, narancssárga színű fénykard is feltűnik majd.

Nézd nagyban ezt a videót!





Végezetül jöjjenek a filmek, melyből hármat is bejelentett a stúdió, ám a korábbiakkal ellentétben nem egy trilógia lesz, hanem egymástól független projektek. Az első James Mangoldtól származik, aki egy a Jedik hajnalán játszódó eredettörténetet fog készíteni. A második film egy lezárás lesz, méghozzá A Mandalóri, a Boba Fett és a közelgő Ahsoka sorozatokat fogja lezárni. A hősöknek össze kell majd fogniuk az Első Rend ellen, és az egyik legnagyobb ellenséggel, Thrawn főadmirálissal kell majd megküzdeniük.

Visszatér a franchisehoz Daisy Ridley, aki Rey karakterét játszotta az új Star Wars filmekben. Az új film közvetlen folytatása lesz a Star Wars: Skywalker kora 2019-es filmnek, mely lezárta a Skywalker-sagat. Rey egy új Jedi rendet fog felépíteni, ám ennél többet nem lehet tudni a projektről, ahogy azt sem, hogy milyen régi karakterek fognak még visszatérni. Sokan természetesen John Boyega Finnjét szeretnék látni.
4 hozzászólás

Porthos

1 éve, 1 hónapja és 12 napja

Új SW-filmeknek örülök, nekem hiányoznak most. De hogy ezzel a csajjal... Nagyon gáz.

válasz erre

Fikarc

1 éve, 1 hónapja és 13 napja

Megint jön a túltolás... szomorú smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 1 hónapja és 13 napja

Ashoka nem tűnik rossznak de a Daisy Ridley a lehető legnagyobb melléfogás a szériában, nem értem hogy lehetnek ennyire hülyéka Disneynél.

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 1 hónapja és 13 napja

Ahsokát nézni fogom, örülök hogy kapott saját szálat.

válasz erre