Még jó sokat kell várni a Mandalóri mozifilmre

2024. február 08.
16.5191
csirkee profilja, adatai
csirkee
Még az év elején derült ki hivatalosan, hogy a színfalak mögött már fejlesztés alatt van egy Mandalóri mozifilm, melyben tovább folytatódnak Din Djarin és Grogu kalandjai, most pedig az is kiderült, hogy a film leghamarabb 2026-ban debütálhat, ami még viszonylag messze van.

Hónapokig pletykáltak arról, hogy a népszerű Disney+ sorozat kaphat egy filmet is, amit végül be is rendelt a stúdió, hiszen a Mandalóri az egyik legsikeresebb szériája a Star Warsnak. A Hollywood Reporter információi szerint Bob Iger, a Disney CEO-ja megerősítette, hogy a The Mandalorian & Grogu film csak 2026-ban fog megjelenni a rajongók legnagyobb bánatára.

A projektről egyelőre nagyon keveset tudni, nem ismert, hogy közvetlen folytatása lesz-e a sorozatnak vagy egy teljesen új kalandot fog bemutatni. Az új filmen természetesen Jon Favreau fog dolgozni, ő lesz a rendezője, aki aktívan részt vett a széria fejlesztésében is. Szerencsére a Star Wars rajongónak azért lesz mit nézniük 2026-ig, hiszen még idén bemutatásra kerül a Star Wars: The Acolyte és a Star Wars: Skeleton Crew sorozatok is.
fejlesztés alatt van egy Mandalóri mozifilm, melyben tovább folytatódnak Din Djarin és Grogu kalandjai, most pedig az is kiderült, hogy a film leghamarabb 2026-ban debütálhat, ami még viszonylag messze van.'>
2 hozzászólás

betyár

5 hónapja, 2 hete és 2 napja

Nekem elég volt az a lezárás amit kapott a harmadik évad végén.

válasz erre

Fikarc

5 hónapja, 2 hete és 2 napja

Jön amikor jön, csak jó legyen. mosolygó smiley

válasz erre