Az Apple tagadja, hogy alacsony lenne a fejlesztői érdeklődés a Vision Pro iránt

2023. szeptember 04.
20.2601
csirkee profilja, adatai
csirkee
A cupertinói vállalat az idei WWDC eseményen mutatta be a régóta pletykált Vision Pro elnevezésű AR/VR headsetjét, mely csak a jövő évben fog megjelenni, ám a fejlesztők már most tesztelhetik, ám a pletykák szerint állítólag kicsi az érdeklődés a hightech cucc iránt.

Az Apple befektetői már nagyon régóta várták a Vision Prót, ezért a vállalatnak muszáj volt bemutatnia végre a nagyközönségnek, de a termék várhatóan csak jövő év elején fog megjelenni Amerikában, a többi piacon az év későbbi felében fog debütálni. Egy múlt havi beszámoló szerint a headset legutóbbi fejlesztői workshopjain nagyon alacsony volt a részvétel.

Az Apple természetesen mindent tagad, sőt elmondásuk szerint a vártnál sokkal többen érdeklődnek termékük iránt. Maguk a Vision Pro-alkalmazásokon dolgozó fejlesztők egyébként vegyes nézeteket vallanak a termék várható vonzerejét illetően. Jelenleg csak a Cupertinóban található fejlesztői laborokban van lehetőség az eszközt használni, és egyes fejlesztők úgy vélik, nem éri meg ennyit utazni.

Még mindig nagyon sok a kérdés a Vision Pro kapcsán, korábbi pletykák szerint az Apple vissza is fogta a gyártást és a befektetők is egyre inkább aggódnak amiatt, hogy nem térül meg a projekt. A Vision Pro headset 3 499 dollárba fog kerülni - körülbelül 1 200 000 forint adók nélkül -, de állítólag a vállalat már dolgozik egy olcsóbb variáción.
Vision Pro elnevezésű AR/VR headsetjét, mely csak a jövő évben fog megjelenni, ám a fejlesztők már most tesztelhetik, ám a pletykák szerint állítólag kicsi az érdeklődés a hightech cucc iránt.'>
3 hozzászólás

Porthos

9 hónapja, 1 hete és 3 napja

Az igazság úgysem derül ki.

válasz erre

CharlieFirpo

9 hónapja, 1 hete és 3 napja

Mondjuk én hiszek nekik. Szerintem nagy durranás lesz ez.

válasz erre

Ronalddo

9 hónapja, 1 hete és 3 napja

Mit is mondana...

válasz erre