Az Apple bejelentette, mikor lesz idén a WWDC fejlesztői konferenciája

2024. március 27.
31.9471
csirkee profilja, adatai
csirkee
A cupertinói techvállalat minden évben nyár elején rendezi meg fejlesztői konferenciáját, a WWDC-t, ahol bemutatásra kerülnek az új iOS, macOS és egyéb szoftverek legújabb kiadásai, idén ez június 10 és 14 között lesz megrendezve a kaliforniai Apple Parkban online.

Az év egyik legnagyobb eseménye szokott lenni az Apple fejlesztői konferencia, ahol idén az új iOS 18, iPadOS 18 rendszerek, a visionOS 2, tvOS 18, macOS 15 és watchOS 11 lesznek főszerepben. Várhatóan bemutatkozik a vállalat új mesterséges intelligencia szoftvere, ami a pletykák szerint nem saját fejlesztés lesz, hanem együtt fog működni valamelyik nagy fejlesztővel, amire a Googlenek van a legnagyobb esélye.

Nagy figyelmet fog kapni az iOS 18 is, melynek főképernyője nagyobb változásokon eshet át, amennyiben igaznak bizonyulnak a jelenlegi pletykák. Mindezek mellett néhány hardveres újdonságra is számíthatunk, hiszen tavaly éppen ezen az eseményen mutatták be a Vision Pro készüléket, mely csak idén február jelent meg az amerikai piacokon.
3 hozzászólás

Fikarc

4 hónapja, 1 napja

Kíváncsi leszek a változásokra! Remélem autocorrectet javítják. röhögő smiley

válasz erre

CharlieFirpo

4 hónapja, 2 napja

Kiváncsi leszek villantanak e hardvert.

válasz erre

Levi87

4 hónapja, 2 napja

Nagyon kíváncsi vagyok az új iPadekre.

válasz erre