2024-ben újabb áremelés jöhet a Netflixnél

2024. február 29.
21.4481
csirkee profilja, adatai
csirkee
A világ egyik legnépszerűbb streamingszolgáltatója a Netflix, tavaly kisebb áremelést hajtott végre - szerencsére a magyar közönség ebből nem vett észre semmit - és a legfrissebb elemzések szerint idén újabb áremelkedésre számíthatnak a felhasználók.

A streaming piac kezd szépen betelni, a legtöbb országban 5-6 féle szolgáltató közül is válogathatnak a felhasználók, emiatt a vállalatok elkezdték inkább az előfizetések árait emelni. Legutóbb a SkyShowtime jelentett be áremelkedést, mely április 23-tól lép életbe, ahol egy új csomaggal is bővül a kínálat, érkezik a hirdetéseket tartalmazó olcsóbb, Standard előfizetés.

A Netflix az elmúlt években hazánkban nem emelte az előfizetési csomagok árait, de módosította őket, hiszen már nem lehet megosztani másokkal előfizetéseinket. A Variety információi szerint idén tovább növekedhetnek a Netflix előfizetési csomagjai, miközben tavaly ismét sikerült növelniük a felhasználók számát, az Egyesült Államokban 29,5 millió új előfizetőjük lett. Pontos információkat nem lehet tudni az áremeléssel kapcsolatban, de remélhetőleg idén is elkerüli Magyarországot.
tavaly kisebb áremelést hajtott végre - szerencsére a magyar közönség ebből nem vett észre semmit - és a legfrissebb elemzések szerint idén újabb áremelkedésre számíthatnak a felhasználók.'>
5 hozzászólás

Porthos

1 hónapja, 2 hete és 5 napja

Hát nem tudom, nálam már ez a 4 ezer is fölötte van a lélektani határnak.

válasz erre

CharlieFirpo

1 hónapja, 2 hete és 5 napja

Lassan eljön a pont amikor nem érdemes előfizetni.

válasz erre

Fikarc

1 hónapja, 2 hete és 5 napja

Elmennek ezek is a *******.

válasz erre

Levi87

1 hónapja, 2 hete és 6 napja

Bravó, így kell leszoktatni az embereket a szolgáltatásról! röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

1 hónapja, 2 hete és 6 napja

Éppenhog csökkenteni kéne az árat ha verseny van! meglepett smiley Nem értem ezt a tendenciát.

válasz erre