Árat emel a SkyShowtime és jön a hirdetéseket kínáló olcsóbb előfizetés

2024. február 16.
19.6051
csirkee profilja, adatai
csirkee
Tavaly év elején debütált hazánkban is a SkyShowtime streamingszolgáltató, ahol a nézők olyan tartalmakat érhetnek el, mint például a Halo sorozat vagy éppen a Yellowstone, a legfrissebb hírek szerint pedig hamarosan jön az áremelés, valamint egy olcsóbb előfizetés.

A szolgáltató közleményben árulta el, hogy április 23-tól válik elérhetővé az új, olcsóbb Standard előfizetés reklámokkal elnevezésű csomag, melyet a már meglévő, Standard Plusz névre átnevezett csomag mellett fognak kínálni. A hirdetéseket tartalmazó előfizetés 1999 forintba fog kerülni havonta, a Standard Plusz csomag pedig 2799 forintba fog kerülni.

Mindez azt jelenti, hogy azok a felhasználók, akik tavaly kihasználták azt az akciót, hogy a szolgáltatás visszamondásáig 50%-os kedvezménybe részesülnek, áprilistól már nem 999 forintot fognak fizetni, hanem 1400 forintot. Ez még mindig az egyik legolcsóbb csomagnak számít a streamingszolgáltatók között.
3 hozzászólás

techiii

2 hónapja, 5 napja

Nem értem ezt a hirdetéses dolgot, ennyi erővel rendes tévét is lehetne nézni..

válasz erre

Eltohn

2 hónapja, 5 napja

Még a 4K-ig sem jutottak el, mire akarnak árat emelni? röhögő smiley

válasz erre

Fikarc

2 hónapja, 6 napja

Mondjuk ezzel egyidőben kicsit kalapálhatnának a minőségen is, mert a hang iszonyat gyatra, a szinkron elmaradozik szépen, és egyébként is alig van új tartalom.

válasz erre