Áremelés jöhet a Netflixnél

2023. október 04.
14.8431
csirkee profilja, adatai
csirkee
A legfrissebb sajtóértesülések szerint a világ egyik legnagyobb streamingszolgáltatója arra készül, hogy megemelje előfizetéseinek az árait, már csak arra várnak, hogy véget érjen a színészek sztrájkja Hollywoodban, sajnos egyelőre pontos információkat nem lehet tudni.

Még augusztusban írtunk arról, hogy a Disney+ megszünteti a jelszómegosztást a Netflixhez hasonlóan, sőt, árait is emelni fogja és a jelek szerint nem ők az egyetlen streamingszolgáltatók akik meglépik ezt. A The Wall Street Journal értesülései szerint a Netlfix a hollywoodi sztrájkokat követően több piacon is meg fogja emelni szolgáltatási árát.

A cikk szerint első körben az Egyesült Államokban és Kanadában lehet majd áremelésre számítani, arról azonban egyelőre nincs információ, hogy milyen összegre fog emelkedni a reklámmentes streamingelés. A magasabb ár mellé plusz szolgáltatás is jöhet, például élő sportesemények. A vállalat idén bevezette a jelszómegosztás tilalmát, helyette havi 990 forintért adhatunk vendégfelhasználókat a fiókunkhoz.
2 hozzászólás

Harder

2 hónapja, 1 hete és 2 napja

4500 felett már sok lenne a full-full, nekem nem kéne sportesemény.

válasz erre

Levi87

2 hónapja, 1 hete és 2 napja

Pfff 4500 forint már most is. A legdrágább mind közül.

válasz erre