James Gunn rendezheti az Öngyilkos Osztag 2-t

2018. október 10.
3.0701
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Egyelőre csak pletyka szintjén mozog az alábbi információ, viszont úgy fest, hogy a DC szemet vetett a Disney által elbocsátott James Gunnra, aki ugyebár A galaxis őrzői filmekért volt felelős a Marvel berkein belül.

Több forrásból is érkeztek szivárgások, egyrészt a The Wrap magazin közölte, hogy a vállalat már tárgyal a művésszel, hogy ő írja az Öngyilkos Osztag folytatásának forgatókönyvét, sőt akár ő is rendezheti a mozit, ha pedig ez igaznak bizonyul, akkor Gavin O'Connor teljes munkáját kukába vágják.

Ez még nem minden, ugyanis időközben befutott a hír a The Hollywood Reporter által, miszerint a film nem az első rész közvetlen folytatása lesz, sokkal inkább teljesen tiszta lappal indítanának, ezáltal más hangulattal, megközelítéssel, de még más főszereplőkkel is operálhat a folytatás, hovatovább még az R-besorolás is szóba jöhet.

Természetesen erősen illik szódával fogyasztani a fejleményeket, megszoktuk már, hogy a DC háza táján nincs minden rendben - elég csak a múltkori Henry Cavill ügyre gondolni -, könnyen meglehet, hogy ez az egész megint csak kacsa, viszont ha valóban igaznak bizonyul, ti örülnétek Gunn rendezésének?
3 hozzászólás

Santonio

9 hónapja,

Legalább jönne egy jó DC film.

válasz erre

Levi87

9 hónapja,

Még a végén jó lesz hogy az idióta Disney kivágta.

válasz erre

Direktor

9 hónapja,

Én frankón várom ezt a filmet, akárki is rendezi...

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink