Óriási a bonyodalom a Warner Bros. háza táján, Henry Cavill nem lesz többé Superman?

2018. szeptember 13.
6.6411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Már meg sem lepődünk rajta, hogy a DC filmes univerzuma körül ismét kalamajka van, a Warner rendszerint ügyetlenkedik a képregényfilmjeikkel, viszont a mostani ügy bőven megugorja minden eddigi botrányukat röhejesség tekintetében.

Történt ugyanis, hogy a tegnapi nap folyamán bombaként robbant a hír, miszerint Henry Cavill távozik a stúdió berkeiből és otthagyja Superman szerepét, ráadásul már meg is jelentek az első hírek, miszerint a Creed: Apollo fia és a Fekete Párduc sztárját, Michael B. Jordant castingolnák be Cavill helyére. Ezután viszont Cavill ügynöke, Dany Garcia közölte Twitteren, hogy aggodalomra semmi ok, a színész nem válik meg Superman köpenyétől, és megkérte a rajongókat, hogy várják meg a Warner aznapi közleményét.

Óriási a bonyodalom a Warner Bros. háza táján, Henry Cavill nem lesz többé Superman? - 2. kép

Ez a közlemény publikálva is lett, melyben azt taglalja a vállalat, hogy semmiféle döntést nem hozták a jövőbeni Superman-filmekkel kapcsolatban, és továbbra is kitűnő munkakapcsolatban állnak Henry Cavillel. Ezt követően a színész úgy döntött, még jobban megbonyolítja az egyébként is roppant kusza sztorit, lévén közzétett az Instagram profilján egy videót, melyben egy Superman figurát emel fel szépen lassan, ami pedig még inkább szemöldökfelvonásra ad okot, az a poszt leírása, miszerint "a mai nap izgalmas volt #Superman".

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Today was exciting #Superman

Henry Cavill (@henrycavill) által megosztott bejegyzés,


Könnyedén rálehetne sütni az egész ügyre, hogy ez egy felfújt lufi, és valójában Henry Cavill továbbra is Superman szerepében fog tündökölni, viszont akkor nem egyértelmű, hogy a színész miért posztolt egy ilyen rejtélyes videót, és miféle szerepet szánnak neki a jövőben a Justice League-en kívül, ha nincs tervben több Superman mozi.
4 hozzászólás

Fikarc

6 éve, 1 hónapja és 5 napja

Megy a ****kavarás rendesen. röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

6 éve, 1 hónapja és 6 napja

Szerintem marad. Ha felgyújtotta volna a figurát, az más lenne. röhögő smiley

válasz erre

Levi87

6 éve, 1 hónapja és 6 napja

Ez csak valami hype.

válasz erre

Direktor

6 éve, 1 hónapja és 6 napja

Na bakker. meglepett smiley

válasz erre