Elkészült az Öngyilkos Osztag 2 forgatókönyve

2018. szeptember 16.
5.1581
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Hatalmas feladat tárul az Öngyilkos Osztag 2 stábja elé, ugyanis a roppant megosztó első felvonás után kell bizonyítaniuk a nagyérdeműnek, viszont Harley Quinn és bandája történetében bőven van annyi kraft, hogy akár a Warner egy kiemelkedő mozit tudjon maga mögött a film képében.

Egy interjú során a folytatás társírója, Todd Stashwick erősítette meg, hogy elkészült a második részhez a forgatókönyv, és bár nem árult el semmi konkrétumot az úriember akár karakterek, akár a sztori szempontjából, annyit azért megerősített, hogy valóban egy folytatás készül, és eszük ágában sincs rebootolni az első epizódot.

A rendezői posztot ugyebár David S. Goyer fogja betölteni, aki már letett az asztalra egy olyan nagyszerű munkát, mint a Warrior - A végső menet, de azért sikerült megosztó mozikat is összehoznia, mint például a Ben Affleck nevével fémjelzett A könyvelő. Reméljük a legjobbakat, mi nézők örülnénk a legjobban, ha sikerülne egy igazán humoros, egyedi és látványos filmet kerekíteni az osztaghoz!
5 hozzászólás

Fikarc

6 éve, 4 napja

Igen rossz kritikákat kapott az elsüő, de nekem tetszett. Úgyhogy örülök a folytatásnak.

válasz erre

login_password

6 éve, 4 napja

Nekem bejött az első rész szóval ezt is várom.

válasz erre

rDAVE

6 éve, 4 napja

Majdnem mindent láttam, amiben Harley Quinn van, szóval ezt is meg fogom nézni. A mesékben a legjobb karakter a kis bohóc. (: Ebben a filmben inkább Katana volt a kedvenc. Középszerű volt a film, de nézhető és gondolom tanultak a hibákból.

válasz erre

Levi87

6 éve, 4 napja

Nafene, csak elkészül. Azt hittem már sosem lesz róla hír. mosolygó smiley

válasz erre

Direktor

6 éve, 4 napja

Sokan fikázták az elsőt, de nekem bejött. Kíváncsian várom.

válasz erre