Újabb keret nélküli kínai mobil mutatkozhat be

2016. november 07.
2.7261
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az okostelefonok piacán sokszor felmerül mostanság az, hogy jó néhány gyártó próbálja meg külsőre lemásolni a legnagyobb riválisokat és kevés a valóban izgalmas, egyedi külsővel érkező új modell.

Szerencsére azért akadnak egyedi formatervet felmutató újdonságok is, a következő évek egyik trendjét pedig nemrég a Xiaomi szemléltette, de a legfrissebb hírek szerint nem maradnak ezzel sokáig egyedül. A "keret nélküli" mobilokkal kapcsolatban már jó néhány éve születnek koncepciók, próbálkozások, de mostanság értünk el odáig, hogy valóban ez lehet a következő évek trendje.

Újabb keret nélküli kínai mobil mutatkozhat be - 2. kép

A Xiaomi után egy másik kínai vállalat, a Meizu szellőztette meg saját változatát, melyet állítólag december második felében mutatnak majd be. Sajnos a képek nem túl jó minőségűek, de már ezek alapján is remekül néz ki a mobil, mely nem csak oldalt, hanem alul és felül is mellőzi a fölösleges felületeket.

A specifikációról szinte semmit sem tudni, de a pletykák szerint a képernyőbe építik az ujjlenyomat-olvasót, amit szintén a jövő egyik trendjének tart a piac.
2 hozzászólás

Kisfaludy82

8 éve, 3 hónapja és 14 napja

Ez de rohadt király! meglepett smiley

válasz erre

zender

8 éve, 3 hónapja és 14 napja

Nagyon durván néz ki! meglepett smiley

válasz erre