Novemberben piacra is kerül a Xiaomi koncepciós mobilja

2016. október 25.
2.4421
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Xiaomi kétség kívül az utóbbi évek egyik legnagyobb meglepetése, a semmiből néhány év alatt ismert és elismert névvé váltak a piacon, sokan azonban a felróják nekik, hogy csak másolják az ellenfeleket.

Nemrég egy új készülékről rántották le a leplet, melyet koncepciós mobilként emlegetnek, ám november elején már piacra is kerül. A Xiaomi Mi Mix különlegessége az "edge to edge" kijelző, amely a készülék előlapjának 91,3 százalékát elfoglalja.

Novemberben piacra is kerül a Xiaomi koncepciós mobilja - 2. kép

A 6,4 hüvelykes panel Full HD felbontást kínál, alatta pedig egy Qualcomm Snapdragon 821-es SoC társaságában 4 vagy 6GB RAM kapott helyet. A 16 megapixeles hátsó kamera mellett kiemelendő a kerámia ház, amit az Apple kapcsán jósoltak, az ujjlenyomat-olvasó pedig a kamera alatt kapott helyet. Az árak kapcsán 516 és 590 dollárt emlegetnek, de kérdéses hogy behozva mennyibe kerülhet majd.

A vállalat ezzel a mobillal jó néhány riválist megelőzött, hiszen ilyen kijelzővel többségében még csak koncepciós mobilokat láthattunk, jövőre azonban a Samsung és az Apple kapcsán is ezt emlegetik, a kerámiaház pedig az iPhone következő generációjánál bukkanhat fel.

2 hozzászólás

Porthos

8 éve, 23 napja

Kva jó lett ez a reklám!

válasz erre

Levi87

8 éve, 23 napja

Megint odavertek a piacnak! röhögő smiley Nagyon durva!

válasz erre