Új címet kapott James Gunn Superman filmje és bővült a szereplőgárda is

2024. március 02.
21.0281
csirkee profilja, adatai
csirkee
Miután James Gunn és Peter Safran átvették a DC Studios vezetését, azonnal elkezdtek dolgozni az új DCU-n, melynek egyik legfontosabb része az új Superman film lesz, mely eredetileg Superman: Örökség címmel debütált volna a mozikban, ám idő közben megváltozott a cím.

Tavaly februárban jelentette be James Gunn az új DCU első filmjeit, köztük a Superman-t, melyben egy teljesen új szereplőgárdával ismerkedhetnek meg a rajongók. James Gunn, aki írja és rendezi az új filmet, a napokban egy friss bejegyzésben árulta el, hogy elkezdődött a Superman fő fotózása, ráadásul megváltozott a cím is. A 2025-ben a mozikba kerülő alkotás mostantól csak simán SUPERMAN néven fut.

Mindezek mellett az is kiderült, hogy sikerült megtalálni a The Daily Planet újság főszerkesztőjét, azaz Perry Whiteot, akit az új filmben már Wendell Pierce fog alakítani, aki korábban olyan alkotásokban szerepelt, mint például a Drót vagy a Briliáns elmék. Legutóbb egyébként Laurence Fishburne alakította az újság kötekedő főszerkesztőjét, aki mindig utálta Supermant. A film forgatása hamarosan kezdetét veszi, és ha minden jól megy, akkor 2025. július 11-én kerül majd a mozikba.

5 hozzászólás

petrovicsz

1 hónapja, 2 hete és 3 napja

Az aztán igen. Kíváncsi lennék, ki kapott ezért a cím ötletért vagy 30 millió dollárt. röhögő smiley

válasz erre

Porthos

1 hónapja, 2 hete és 4 napja

***** nagy bukó lesz ez megint. Persze nem a címe miatt. röhögő smiley

válasz erre

CharlieFirpo

1 hónapja, 2 hete és 5 napja

Remélem nem cseszi el nagyon...

válasz erre

Fikarc

1 hónapja, 2 hete és 5 napja

Az aztán a cím. röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

1 hónapja, 2 hete és 5 napja

Nem bonyolították túl. röhögő smiley

válasz erre