A DC bejelentette néhány új projektjét, érkeznek az új Superman és The Batman filmek

2023. február 01.
50.0481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Tavaly októberben vette át a DC Studios vezetését James Gunn és Peter Safran, azóta pedig sok képregény rajongó várja, hogy végre kiderüljön mi lesz a DC Universe jövője - most végre kiderült néhány részlet, ugyanis a stúdió bejelentette néhány érkező projektjét.

James Gunn a közelmúltban egy tweet-ben ígérte meg, hogy még januárban hallunk pár információt a DC jövőjével kapcsolatban, az ígéretét pedig be is tartotta, ugyanis a tegnap este elárult néhány filmet és sorozatot. Ebből kiderült, hogy a Robert Pattinson féle The Batman folytatása érkezni fog, méghozzá The Batman - Part II címmel. A tervek szerint 2025. július 11-én mutatják be a mozikban.

A DC Studios vezetői 1. fejezetnek nevezik a most bejelentett projekteket, alcíme az Istenek és szörnyetegek - a Marvelnél fázisok vannak. James Gunn korábban elmondta, hogy az egyik legfontosabb film, a Superman lesz, így most meg is érkezett a film címe, ami a Superman: Legacy címet kapta, amely a kriptoni örökség és az emberi neveltetés között egyensúlyt teremtő Supermanre fog összpontosítani. A karakterhez egy fiatalabb színészt fognak választani.

Bejelentésre került egy animációs tévésorozat is, a Creature Commandos, amiben vérfarkas, zombi és vámpír harcol a második világháború idején, kvázi mint az Öngyilkos osztag. Élőszereplős tévésorozat készül Waller címmel, aminek középpontjában Amanda Waller áll, az Öngyilkos osztag könyörtelen vezetője - a korábbi filmekben Viola Davis alakította a karaktert. Szintén sorozatként érkezik majd a Lanterns, azaz a Lámpásokról szóló élőszereplős Zöld Lámpás-sztori.

Jön a The Authority mozifilm, ami egy csapat antihősről fog szólni, akiknek saját becsületkódexük van és ez alapján akarnak igazságot szolgáltatni. Paradise Lost címmel érkezik egy tévésorozat az Amazonok világáról, miután a Wonder Woman harmadik részét törölték. Ez Themiszküra szigetén fog játszódni még Diana születése előtt. Peter Safran szerint ez egyfajta Trónok harca lesz.

Egy másik Batman film is fog készülni, The Brave and the Bold címmel, amiben Batman és Robin fog együtt megküzdeni a rossz emberekkel. Ez teljesen külön fog készülni a Robert Pattinson féle denevérembertől. Élőszereplős tévésorozatban jön a Booster Gold, mely az azonos nevű DC-hős kalandjait adaptálja majd. Hosszú idő után mozifilmként érkezik a Supergirl: Woman of Tomorrow, mely a csinos és erős Supergirl történetét fogja feldolgozni. Végül pedig bejelentésre került a Swamp Thing film, mely a Mocsárlényről fog szólni, és a karakter sötét eredettörténetét fogja elmesélni.
5 hozzászólás

Porthos

1 éve, 7 hónapja és 3 napja

Hát talán végre sikerül valakinek gatyába rázni ezt az egészet...

válasz erre

techiii

1 éve, 7 hónapja és 3 napja

Nem lesz már akkor sikerük mint ami a marvelnek van/volt.

válasz erre

Levi87

1 éve, 7 hónapja és 3 napja

Tiszta Marvel baromság lesz, kár érte.

válasz erre

Fikarc

1 éve, 7 hónapja és 3 napja

Elég kemény lesz a felhozatal, tényleg rákapcsolnak. De nagyon sajnálom hogy mindent pár évente újra és újra indítanak...

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 7 hónapja és 3 napja

Az komoly felhozatal lesz bakker! meglepett smiley

válasz erre