Advertisement

James Gunn szerint több száz szerepre kell majd színészt találniuk

2023. január 24.
11.0871
csirkee profilja, adatai
csirkee
Továbbra sem lehet tudni semmit a DC jövőbeli terveiről, ám a DC Studios társ-vezérigazgatója, James Gunn szeret a Twitteren válaszolni néhány rajongói kérdésre - hétvégén pedig elárulta, hogy jelenleg több száz szerepre kell majd színészt találniuk.

A rendező a múlt héten beszélt egy interjúban arról, hogy szívesen viszont látná a Galaxis őrzőinek színészeit a DC Univerzumában és reméli, hogy ismét együtt fog dolgozni velük a jövőben. A Twitteren több rajongónak nem tetszett James Gunn ötlete, inkább új arcokat szeretnének látni a jövőbeli szuperhős filmekben, ami teljesen érthető, ám Gunn mindenre válaszolt.

A rendező szerint jelenleg több száz olyan szerep van a DC Univerzumában, amire egészen biztosan új arcokat fognak találni, de néhányra olyan színészt fognak választani, akikkel Gunn korábban már dolgozott. James szerint az a legfontosabb, hogy a színész passzoljon a szerephez és könnyű legyen vele dolgozni. Egy másik tweetre is válaszolt a rendező, miszerint még januárban bejelentenek néhány új DCU-projektet, amit kíváncsian várunk.

3 hozzászólás

Tommy

1 hete

WTF? Több száz???? Mire készülnek ezek baszki?

válasz erre

Ronalddo

1 hete

Jajj...

válasz erre

Ehh ömlik majd tovább a rengeteg szuperhősösö ****.

válasz erre