Több Disney film premierje is kiderült, többek között A Mandalóri és Grogu-é

2024. április 06.
25.6471
csirkee profilja, adatai
csirkee
A legutolsó Star Wars filmet 2019-ben mutatta be a Disney és a Lucasfilm, azóta csak különféle sorozatokkal bővült az univerzum, de ez hamarosan változni fog, ugyanis több film fejlesztése is zajlik, az egyiknek pedig be is jelentették a premierdátumát másik néhány egyéb alkotással együtt.

Bob Iger, a Disney CEO-ja még februárban beszélt arról, hogy A Mandalóri és Grogu című Star Wars film csak 2026-ban fog megjelenni és úgy tűnik igaza is van, ugyanis a stúdió megerősítette, hogy az alkotás 2026. május 22-én fog a mozikba kerülni. Ennek a filmnek a forgatása hamarosan elkezdődik, ami állítólag a negyedik évadot fogja kiváltani, de olyan sok a pletyka körülötte, hogy semmi sem biztos.

A Star Wars film mellett az is kiderült, hogy a Tron harmadik része, az Ares 2025. október 10-én fog megjelenni Jared Leto főszereplésével. Míg az élőszereplős Vaiana-film 2026. július 10-re halasztották, korábban egy 2025-ös megjelenési dátumról lehetett tudni, ebben Dwayne Johnsont láthatjuk majd. Végezetül a Disney azt is bejelentette, hogy a Toy Story 5. 2026. június 19-én kerül majd a mozikba. Természetesen a dátumok még változhatnak, hiszen erre jó néhány példát láttunk már az elmúlt időszakban.
4 hozzászólás

Fikarc

3 hónapja, 1 hete és 6 napja

Tron 3 várós!

válasz erre

Kisfaludy82

3 hónapja, 1 hete és 6 napja

Ezt kivárni... szomorú smiley

válasz erre

Porthos

3 hónapja, 1 hete és 6 napja

Ejjjj, de nem kapkodják el...

válasz erre

CharlieFirpo

3 hónapja, 2 hete

Uhhh de soká jönnek. szomorú smiley

válasz erre