Tim Cook megerősítette, hogy még idén nemzetközi forgalomba kerül a Vision Pro

2024. március 25.
31.9781
csirkee profilja, adatai
csirkee
Idén februárban jelent meg a cupertinói cég régóta várt AR/VR headsetje, a Vision Pro, melyet egyelőre csak az Egyesült Államok területén árulnak, de Tim Cook a hétvégi pekingi Kínai Fejlesztési Fórumon arról beszélt, hogy hamarosan a többi piacon is meg fog jelenni a termék.

A márka sok rajongója várta már a Vision Pro megjelenését, ami egészen sikeresen indult és a közösségi médiában is taroltak az erről szóló videók, ám nem mindenki volt megelégedve a termékkel. Többen is rosszul lettek, megfájdult a fejük és a nyakuk tőle, ezért inkább visszaküldték. Az Apple ennek ellenére sikert könyvelhet el és nemsokára más piacokon is megjelenhet.

Tim Cook igyekszik a márkát erősíteni a kínai piacon és a hétvégén be is dobta egy konferencián, hogy még idén elérhetővé válik Kínában a Vision Pro. Természetesen Kínán kívül az Egyesült Királyság, Japán, Kanada és Ausztrália is szerepel az Apple "Briefing Experience Specialist" listáján. Arról azonban nincsenek információk, hogy az 1,2 millió forintba kerülő Vision Pro mikor fog ezeken a piacokon megjelenni, ahogy arról sem, hogy Magyarországon kapható lesz-e.
4 hozzászólás

Fikarc

3 hónapja, 1 hete

Kíváncsi leszek mennyire fog Európában fogyni.

válasz erre

techiii

3 hónapja, 1 hete

Most nagyon igyekeznek Kínában bevágódni.

válasz erre

CharlieFirpo

3 hónapja, 1 hete

Szerintem hozzánk hivatalosan sosem fog jönni. Még Homepod sincs, pedig az egyáltalán nem drága.

válasz erre

Levi87

3 hónapja, 1 hete

Úri huncutság.

válasz erre