Tévésorozatban adaptálják a Harry Potter könyveket

2023. április 05.
34.5841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Amióta véget ért a Harry Potter filmsorozat a rajongókban óriási űr keletkezett, amit a stúdió megpróbált előzményfilmekkel orvosolni, ám nem nagy sikerrel, most a legfrissebb hírek szerint a regényeket egy sorozatban adaptálhatják, ami részletesebben mutatná be a varázslóvilágot.

Állítólag már nagyon közel állnak ahhoz, hogy aláírják a szerződést, amely alapján a Warner Bros. stúdió tévésorozatot készíthet az HBO Max platformra J. K. Rowling hétkötetes Harry Potter-regénysorozatából. A hírek szerint maga az írónő is közreműködne a munkálatok során, a széria minden évada egy-egy regényt dolgozna fel.

Mivel az eredeti szereplők már felnőttek, ezért természetesen újakat kell találni Harry és a többiek szerepére. A Warner Bros. a jövőben szeretne kevesebb, de minőségibb tartalmakat gyártani streaming platformjára. Ennek egyik alappillére lenne a Harry Potter sorozat, valamint a közelmúltban bejelentett új A gyűrűk ura film. Azt egyelőre nem tudni, hogy a rajongók hogyan fogadnának egy ilyen sorozatot.
4 hozzászólás

betyár

1 éve, 1 hónapja és 15 napja

Valahogy ezt nem nagyon értem. Semmi értelme ennek.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 1 hónapja és 16 napja

Én mondjuk biztos belelesnék.

válasz erre

zender

1 éve, 1 hónapja és 16 napja

Hát nem tudom, nem kéne megbojgatni a filmeket egy sorozattal...

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 1 hónapja és 16 napja

Hátöööö.... Jajj.....

válasz erre