Új A gyűrűk ura film készül a Warner Bros. stúdiónál

2023. február 24.
37.1311
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A közeljövőben visszatérhetünk Középföldére, ugyanis a legfrissebb hírek szerint a Warner Bros stúdió és a New Line megállapodást kötött, aminek keretében a jövőben új A gyűrűk ura mozifilmek fognak készülni, melyek természetesen JRR Tolkien könyvei alapján fognak készülni.

A svéd Embracer Group AB megszerezte a LOTR filmek, játékok, árucikkek, vidámparki látványosságok és élő produkciók készítésének jogát, amikor tavaly megvásárolta a jogtulajdonos Middle-earth Enterprises céget a Saul Zaentz Company-tól. David Zaslav, a Warner Bros. Discovery igazgatója a tegnapi befektetői találkozón árulta el, hogy sikerült megegyeznie a svéd vállalattal.

Zaslav korábban már jelezte, hogy szeretnének új Gyűrűk ura filmeket fejleszteni, ahogy szeretnének J.K. Rowling írónővel is megegyezni, hogy a jövőben új Harry Potter film készüljön. A gyűrűk ura trilógia anno 2,9 milliárd dolláros bevételt ért el, majd jött a Hobbit-trilógia, mely szintén sikeres volt. Egyelőre nem tudni, hogy hány filmet fognak fejleszteni és azok mikor jelenhetnek meg, de a rajongók már egészen biztosan várják.
3 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 2 hónapja és 5 napja

De naaaagy!!! Gyűrűk Ura mondjuk nem a kedvencem de a Potternek nagyon örülök.

válasz erre

Fikarc

1 éve, 2 hónapja és 6 napja

Új Harry Potternek sokkal jobban örülök! mosolygó smiley

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 2 hónapja és 6 napja

Mekkora császárság!!!!!! meglepett smiley

válasz erre