Szinte biztos, hogy Pedro Pascal fogja alakítani a Fantasztikus négyes főszereplőjét

2024. február 08.
16.4371
csirkee profilja, adatai
csirkee
Néhány hónapja röppentek fel olyan pletykák, miszerint a Mandalóri és a The Last of Us sorozatok sztárja csatlakozik a Marvel következő filmjéhez, a Fantasztikus négyeshez, melyben ő fogja alakítani Reed Richards karakterét, most pedig szinte biztosra is vehető a hír.

A Marvel Studios már javában dolgozik a 2025-ben megjelenő új Fantasztikus négyes mozifilmen, melyet Matt Shakman fog rendezni, aki ezért otthagyta a Penge film fejlesztését. A SAG-AFTRA Foundation információi szerint Pedro Pascal következő filmje a Fantasztikus négyes lesz, ezzel pedig szinte biztossá vált a szerep, már csak egy hivatalos megerősítésre van szükség a stúdiótól.

Pascal jelenleg Hollywood egyik legelfoglaltabb színésze, mivel több nagy horderejű projektben is dolgozik, a jelek szerint pedig az MCU világában is fel fog tűnni. A színész castingja előtt Adam Driver, Matt Smith és Jake Gyllenhaal voltak a legesélyesebbek a szerepre, de végül ők kiestek. A film premierje a tervek szerint 2025. május 2-án lesz, az MCU 6. fázisának részeként.
pletykák, miszerint a Mandalóri és a The Last of Us sorozatok sztárja csatlakozik a Marvel következő filmjéhez, a Fantasztikus négyeshez, melyben ő fogja alakítani Reed Richards karakterét, most pedig szinte biztosra is vehető a hír.'>
3 hozzászólás

inkognito

4 hónapja, 3 hete és 3 napja

Már mindenbe meghívják.

válasz erre

Porthos

4 hónapja, 3 hete és 4 napja

Minek már az ezrdeik verzió ebből is...

válasz erre

Fikarc

4 hónapja, 3 hete és 4 napja

Én nem annyira értékelem őt mint általában mások, szóval nekem nem plusz.

válasz erre