Pedro Pascal alakíthatja a Fantasztikus négyes egyik főszereplőjét

2023. november 16.
23.0101
csirkee profilja, adatai
csirkee
A legfrissebb pletykák szerint a Marvel megtalálta a következő Reed Richards-t a Fantasztikus négyes reboothoz, akit állítólag a The Last of Us és a Mandalóri sorozatok sztárja, Pedro Pascal fog alakítani, ám ez még nem biztos, mivel a színész nagyon elfoglalt, sok projektben vesz részt.

A jelenlegi tervek szerint a Marvel Studio 2025. május 2-án fogja bemutatni a legújabb Fantasztikus négyes filmet, melyet Matt Shakman fog rendezni, aki ezért otthagyta a Penge film fejlesztését. Az elmúlt hónapokban a sztrájkok miatt nem haladt előre a projekt, ám most úgy tűnik sikerült megtalálni az új Reed Rechards-t, akit valószínűleg Pedro Pascal fog alakítani.

Az információt a /Film osztotta meg először, akik szerint már meg is köttetett az üzlet és Pedro csatlakozik a Marvel univerzumához. Más források azt írják, hogy ez még nem olyan biztos, mivel a színész több projekten is dolgozik, többek között a Gladiátor második részén, de jövő év elején kezdik el forgatni a The Last of Us második évadát is. Korábban egyébként olyan színészek alakították Reed Richards, mint például Ioan Gruffudd, Miles Teller és John Krasinski egy cameo erejéig.
3 hozzászólás

Fikarc

6 hónapja, 3 hete

Érdekes választás. meglepett smiley

válasz erre

betyár

6 hónapja, 3 hete

Ő nem lenne kicsit idős?!

válasz erre

Ronalddo

6 hónapja, 3 hete

Hátttttööööööö nem annyira passzol...

válasz erre