Pletykák szerint csak 2024 márciusában fog megjelenni az Apple Vision Pro készüléke

2023. november 20.
21.0571
csirkee profilja, adatai
csirkee
Sok év fejlesztést követően a cupertinói techvállalat az idei WWDC eseményén lerántotta a leplet új AR/VR headsetjéről, a Vision Próról, mely a hírek szerint 2024 év elején fog megjelenni Észak-Amerikában, ám a legfrissebb pletykák más premierdátumról árulkodnak.

Mark Gurmann, a Bloomberg Apple-szakértője úgy véli, hogy a vállalat még nem áll készen, hogy 2024 év elején piacra dobja 3500 dolláros Vision Pro készülékét. A szakértő legfrissebb hírlevelében azt állítja, hogy a vegyes valósággal rendelkező headsetre még több teszt vár, és a termék terjesztését is meg kell még szervezni. Mindezek alapján azt lehet mondani, hogy csak 2024. márciusában kerül a piacra a Vision Pro.

A tavaszi dátum ráadásul kapóra jöhet a vállalat, valószínűleg ekkor fogja új termékeit is bemutatni. Az Apple Vision Pro állítólag annyira összetett felépítésű, hogy az Apple a gyártási nehézségek miatt kénytelen volt drasztikusan csökkenteni termelési előrejelzéseit. A vállalat várhatóan kevesebb mint 400 000 darabot fog gyártani 2024-ben.
leplet új AR/VR headsetjéről, a Vision Próról, mely a hírek szerint 2024 év elején fog megjelenni Észak-Amerikában, ám a legfrissebb pletykák más premierdátumról árulkodnak.'>
3 hozzászólás

CharlieFirpo

6 hónapja, 2 hete és 1 napja

Nagyon kíváncsi leszek, mennyire fog fogyni. Bár valószínűleg nem árulják el...

válasz erre

Levi87

6 hónapja, 2 hete és 1 napja

Nekem még az is korainak tűnik.

válasz erre

login_password

6 hónapja, 2 hete és 1 napja

Nagyon kevesen fogják venni.

válasz erre