Pletyka: készülőben van a Sólyomemberről szóló spinoff

2022. december 08.
50.5681
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A mai napon több hír is szárnyra kapott a DC házatáján, először arról kaptunk információt, hogy elkaszálták a Wonder Woman harmadik részét és ezzel talán a Black Adam folytatását is, most pedig a Deadline arról számolt be, hogy már készülőben van egy spinoff film.

A Deadline magazin nemrégiben beszélgetett Joe Singerrel, a Black Adam egyik producerével, aki azt állítja, hogy a DC mozifilm nem lesz veszteséges, annak ellenére, hogy nem teljesített túl jól a mozipénztárakban, sőt, állítása szerint profitot fog hozni. A producer azt is elárulta, hogy fejlesztés alatt van a Black Adam folytatása, ám ezt a magazin a későbbiekben törölte a cikkből.

Azt viszont már nem, hogy szintén már készülőben van egy spinoff film Sólyomemberről, akit Aldis Hodge alakított a legutóbbi DC mozifilmben. Természetesen ezek meg nem erősített kijelentések, egyelőre még a Warner Bros. Discovery nem erősítette meg egyik projekt létezését vagy törlését, így ezekre az információkra még várnunk kell.
információt, hogy elkaszálták a Wonder Woman harmadik részét és ezzel talán a Black Adam folytatását is, most pedig a Deadline arról számolt be, hogy már készülőben van egy spinoff film.'>
2 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 5 hónapja

A tipikus kutyát se.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 5 hónapja

Rohadt unalmas karakter.

válasz erre