A DC elkaszálta a Wonder Woman 3. részét

2022. december 08.
50.8311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Gal Gadot által megformált Csodanő nem fog visszatérni egy harmadik részben, ugyanis a The Hollywood Reporter hírei szerint a DC filmes univerzumának két új vezetője - James Gunn és Peter Safran - elkaszálta a projektet, sőt ezzel akár még több DC film kerül parkolópályára.

Ismét sok minden történik a DC házatáján, ugyanis több forrás is megerősítette a magazinnak, hogy a Wonder Woman harmadik része, melyben valószínűleg már utoljára láthattuk volna Gal Gadot színésznőt, nem fog megvalósulni. James Gunnak, és Peter Safran DC Studios vezetőknek teljesen más elképzelésük van a képregények filmes univerzumával kapcsolatban.

Jövő héten fog David Zaslav asztalára kerülni a DC következő 10 évének a terve, melyben állítólag már nem szerepel Henry Cavill Superman filmje, se Jason Momoa Aquamanje és még a Szikla sem fog Black Adamként visszatérni a jövőben. Ha pedig ez tényleg így lesz, akkor sok millió rajongó fog nagyot csalódni a stúdióban.

Az viszont szinte biztos, hogy Matt Reeves által megálmodott The Batman folytatódni fog Robert Pattinson főszereplésével és spin-off sorozatok is fognak készülni, mint például a Pingvinről szóló projekt, melyben Colin Farrell formálta meg a karaktert. Mindezek után kíváncsian várjuk milyen tervei vannak James Gunnak és Peter Safrannak.
hírei szerint a DC filmes univerzumának két új vezetője - James Gunn és Peter Safran - elkaszálta a projektet, sőt ezzel akár még több DC film kerül parkolópályára.'>
4 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 5 hónapja és 14 napja

Nem értem a Sony gondolkodását...

válasz erre

Mordorer

1 éve, 5 hónapja és 14 napja

Pont a legjobbakat lövik le. meglepett smiley Aquamanért mondjuk nem kár.

válasz erre

Fikarc

1 éve, 5 hónapja és 15 napja

Ezek menetelnek a csőd felé...

válasz erre

inkognito

1 éve, 5 hónapja és 15 napja

Ne már! A wonder woman miatt nem kár, a második nagyon **** volt, de azért a többit nem kéne.

válasz erre