Pletyka: három méretben érkezik ősszel az új Google Pixel 9

2024. március 27.
31.9661
csirkee profilja, adatai
csirkee
Idén ősszel kerül bemutatásra a keresőóriás legújabb okostelefon generációja, a Pixel 9, mely a legfrissebb hírek szerint már három méretben is elérhető lesz, a vállalat ezzel szeretné egy kicsit felrázni okostelefon-stratégiáját, melyekről már kiszivárogtak az első renderek.

Manapság egyre több okostelefongyártó választja azt a stratégiát, hogy egy új termékcsalád esetében több modellt is piacra dob, különböző méretekben, elég csak az Applre gondolni, akik sima, plusz, Pro és Pro Max modelleket is kiadnak. A Google a jelek szerint szintén hasonló stratégiában gondolkozik, ugyanis állítólag idén ősszel érkezik a Pixel 9, a Pixel 9 Pro és a Pixel 9 Pro XL modell is.

A 91mobiles a jól ismert tippadó, Steve Hemmerstoffer, azaz OnLeaks jóvoltából elkészítette a Pixel 9 széria első render képeit, miközben azt is elárulta a szivárogtató, hogy három méretben fog megjelenni. A Google 2019 körül az XL márkajelzést használta a nagyobb Pixelek esetében, de az egyméretű Pixel 5-tel ez megszűnt, és érkezett később a Pro elnevezés. Most azonban a vállalat visszahozza az XL jelzést, és a Pro szintet ketté fogja osztani.

A pletykák szerint így fog alakulni a Pixel 9 modellek méretei:
Pixel 9 Pro XL: 6,5 hüvelykes kijelző
Pixel 9 Pro: 6,1 hüvelykes kijelző
Pixel 9: 6,03 hüvelykes kijelző

Ha valóban ezek a méretek fognak maradni, akkor a legnagyobb, Pixel 9 Pro XL kicsivel kisebb lesz, mint a tavaly bemutatott Pixel 8 Pro, mely 6,7 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, ami egyesek szerint már túl nagy volt, talán emiatt döntött a kicsinyítés mellett a gyártó.
3 hozzászólás

Porthos

2 hónapja, 3 hete

Komolyan 0,4 meg 0,8 méretkülönbségekkel jönnek ki? röhögő smiley Sok értelme van. röhögő smiley

válasz erre

Fikarc

2 hónapja, 3 hete

Hát az kicsit túl lesz tolva szvsz. röhögő smiley

válasz erre

CharlieFirpo

2 hónapja, 3 hete és 1 napja

Túl som lesz a verzió..

válasz erre