Pletyka: csak plusz előfizetéssel lehet majd használni a Galaxy S24 minden képességét

2023. november 08.
21.7591
csirkee profilja, adatai
csirkee
A jövő év elején fog megjelenni a dél-koreai okostelefongyártó legújabb csúcskategóriás készüléke, mely a legfrissebb hírek szerint az Apple iPhone 15 Próhoz hasonlóan már titán kerettel fog érkezni, a mostani pletykák pedig már egy előfizetéses díjról szólnak.

Egy szivárogtató árulta el az X-en (Twitteren), miszerint ahhoz, hogy maradéktalanul kihasználjuk a Samsung Galaxy S24 készülék minden képességét, havidíjat kell majd fizetni a vállalatnak. A hírek szerint a gyártó jövőre fogja bemutatni a saját generatív mesterséges intelligenciáját, amit bele fognak építeni a készülékbe, ám a funkció csak előfizetéssel fog működni.A vállalat chatbotja nem felhőalapon lesz elérhető, hanem magán a telefonon fog futni, de csak akkor lehet majd hozzáférni, ha ezért fizetünk. Az ingyenes ChatGPT alkalmazás és más chatbot szolgáltatók mellett ez nem biztos, hogy jó ötlet, valószínűleg kevés felhasználó venné igénybe a Samsung AI alkalmazását. Természetesen egyelőre semmi biztosat nem lehet tudni.
hírek szerint az Apple iPhone 15 Próhoz hasonlóan már titán kerettel fog érkezni, a mostani pletykák pedig már egy előfizetéses díjról szólnak.'>
5 hozzászólás

petrovicsz

8 hónapja, 3 hete és 2 napja

Sok sikert! röhögő smiley

válasz erre

Porthos

8 hónapja, 3 hete és 2 napja

Óriási ötlet, Samsung. Hajrá! röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

8 hónapja, 3 hete és 2 napja

Bravó, úgy látom hajtanak a mobiltelefonok bmw-je címre. röhögő smiley Azok ekkora idióták, mondjuk amíg hülye van addig lehúzás is van.

válasz erre

CharlieFirpo

8 hónapja, 3 hete és 2 napja

Az merész húzás! meglepett smiley

válasz erre

Ronalddo

8 hónapja, 3 hete és 2 napja

Ha ez igaz akkor ezek iszonyat hülyék.

válasz erre