Pletyka: csak plusz előfizetéssel lehet majd használni a Galaxy S24 minden képességét

2023. november 08.
14.7261
csirkee profilja, adatai
csirkee
A jövő év elején fog megjelenni a dél-koreai okostelefongyártó legújabb csúcskategóriás készüléke, mely a legfrissebb hírek szerint az Apple iPhone 15 Próhoz hasonlóan már titán kerettel fog érkezni, a mostani pletykák pedig már egy előfizetéses díjról szólnak.

Egy szivárogtató árulta el az X-en (Twitteren), miszerint ahhoz, hogy maradéktalanul kihasználjuk a Samsung Galaxy S24 készülék minden képességét, havidíjat kell majd fizetni a vállalatnak. A hírek szerint a gyártó jövőre fogja bemutatni a saját generatív mesterséges intelligenciáját, amit bele fognak építeni a készülékbe, ám a funkció csak előfizetéssel fog működni.A vállalat chatbotja nem felhőalapon lesz elérhető, hanem magán a telefonon fog futni, de csak akkor lehet majd hozzáférni, ha ezért fizetünk. Az ingyenes ChatGPT alkalmazás és más chatbot szolgáltatók mellett ez nem biztos, hogy jó ötlet, valószínűleg kevés felhasználó venné igénybe a Samsung AI alkalmazását. Természetesen egyelőre semmi biztosat nem lehet tudni.
5 hozzászólás

petrovicsz

1 hónapja, 2 napja

Sok sikert!

válasz erre

Porthos

1 hónapja, 2 napja

Óriási ötlet, Samsung. Hajrá!

válasz erre

Kisfaludy82

1 hónapja, 2 napja

Bravó, úgy látom hajtanak a mobiltelefonok bmw-je címre. Azok ekkora idióták, mondjuk amíg hülye van addig lehúzás is van.

válasz erre

CharlieFirpo

1 hónapja, 2 napja

Az merész húzás!

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 2 napja

Ha ez igaz akkor ezek iszonyat hülyék.

válasz erre