Nahát, milyen meglepő: titán bevonattal érkezhet a Samsung Galaxy S24 Ultra

2023. november 06.
18.3901
csirkee profilja, adatai
csirkee
Már nem először fordul elő a tech világában, hogy egyik cég lemásolja a másik újdonságát, most állítólag erre készül a dél-koreai okostelefon márka is, ugyanis a legfrissebb pletykák szerint a jövő év elején debütáló Galaxy S24 Ultra titán keretet fog kapni az iPhone 15 Pro széria mintájára.

Idén szeptemberben mutatta be az Apple legújabb okostelefon családját, ahol sok újdonságot nem kaptunk, ám a Pro széria az előző évekkel ellentétben idén már titán kerettel érkezett. Ám az új anyagból készült kerettel voltak gondok, például elszíneződött de a telefon melegedéséhez is hozzájárult. Mindezek ellenére a Samsung állítólag szintén titán kerettel fogja kiadni következő generációs csúcskészülékét.

Érdekesség, hogy a dél-koreai cég az első, aki kigúnyolja az Apple-t a tervezési változtatások miatt, miközben általában az elsők között másolja le az Apple döntéseit. A The Elec koreai blog szerint a Samsung Galaxy S24 Ultra lesz az első a sorozatban, amely átveszi a titán anyagot, ami így akár iparáig trenddé válhat. Más pletykák szerint a Galaxy S24 lehet a márka első olyan telefonja, amely beépített generatív mesterséges intelligenciával rendelkezik majd, mint a ChatGPT, köszönhetően a Qualcomm következő generációs Snapdragon 8 chipjének.
4 hozzászólás

Kisfaludy82

9 hónapja, 3 napja

Nahát. nyelvnyújtó smiley

válasz erre

Porthos

9 hónapja, 3 napja

Frankón ciki már a Samsung de tényleg.

válasz erre

CharlieFirpo

9 hónapja, 4 napja

Nem is az a baj hogy lopnak, hanem hogy ezt fikázva teszik meg. A másik oldalról azért ez nem így van.

válasz erre

Fikarc

9 hónapja, 4 napja

Samsung. Megszoktuk. röhögő smiley

válasz erre