Baj van a titán keretes iPhone 15 Pro készülékekkel, az ujjlenyomat megváltoztatja a titán színét

2023. szeptember 25.
14.7821
csirkee profilja, adatai
csirkee
A jelek szerint nem volt túl jó választás a vállalattól, hogy az alumíniumot leváltotta titánra, ugyanis egyes beszámolók szerint az iPhone 15 Pro és Pro Max készülékeken a titán keret színe ideiglenesen megváltozik az ujjlenyomatok miatt, egyre több felhasználó dühös a cégre.

A múlt héten pénteken, szeptember 22-én jelent meg a vállalat legújabb okostelefon szériája, az iPhone 15, mellyel vannak gondok. A közösségi médiában hamar elkezdtek terjedni olyan képek, melyen a Pro széria készülékein különféle elszíneződéseket lehetett észrevenni a titán kereten. Sokan megijedtek, hogy a telefon esetleg károsodott vagy gyári hibás.

Az Apple azonban nagyon gyorsan reagált az elszíneződés miatti panaszokra, elmondásuk szerint a bőrből kikerülő olaj átmenetileg megváltoztathatja a külső titán anyagból készült keret színét, ám könnyedén le lehet törölni. A vállalat szerint egy puha, enyhén nedves, szöszmentes ruhával kell áttörölni a készülék oldalát és el fognak tűnni a foltok. Az iPhone 15 és 15 Plus esetén ilyet nem fogunk tapasztalni.

Baj van a titán keretes iPhone 15 Pro készülékekkel, az ujjlenyomat megváltoztatja a titán színét - 2. kép

3 hozzászólás

Porthos

8 hónapja, 2 hete

Rendesen ciki bakker.

válasz erre

Levi87

8 hónapja, 2 hete és 1 napja

Ne szopassatok, már megrendeltem! röhögő smiley

válasz erre

Fikarc

8 hónapja, 2 hete és 1 napja

Uhhh ez nagyon tré.

válasz erre