Pletyka: Az Apple egy új 20 hüvelykes MacBook-on dolgozik

2024. március 07.
21.9751
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az Apple az elmúlt években nem sokat változtatott laptopjainak kijelző méretén, egyetlen újdonságnak a 15 hüvelykes MacBook Air számít, melyet tavaly mutatott be a WWDC eseményükön, ám Ming-Chi Kuo Apple elemző szerint a vállalat egy új, 20,3 hüvelykes kijelzővel ellátott készüléken dolgozik.

A 20 hüvelykes kijelző nem éppen egy megszokott szabványméret a laptopok esetében, éppen ezért meglepő Kuo legújabb X-bejegyzése, melyben arról pletykál, hogy várhatóan 2027-ben debütál az Apple új MacBook-ja, ebben a méretben. Kuo mellett egyébként már két további forrás is erről pletykált, Ross Young kijelzőipari elemző, valamint koreai The Elec oldal.

Az Apple által jelenleg forgalmazott legnagyobb laptop a 16 hüvelykes MacBook Pro, korábban létezett egy 17 hüvelykes változat is, de azt a vállalat 2012-ben megszűntette. Kuo szerint pontos ütemtervvel rendelkezik a 20 hüvelykes MacBook projekt, de erre még várnia kell annak, aki szereti a nagy kijelzővel ellátott laptopokat.

mutatott be a WWDC eseményükön, ám Ming-Chi Kuo Apple elemző szerint a vállalat egy új, 20,3 hüvelykes kijelzővel ellátott készüléken dolgozik.'>
7 hozzászólás

TEchie

4 hónapja, 3 hete

Kuo nem igazán szokott tévedni, de ez eléggé elképzelhetetlennek tűnik számomra.

válasz erre

Fikarc

4 hónapja, 3 hete

Hát ez óriási lenne. meglepett smiley

válasz erre

Kisfaludy82

4 hónapja, 3 hete

Wow! meglepett smiley Minek? meglepett smiley

válasz erre

Porthos

4 hónapja, 3 hete

Kíváncsi leszek, tudnak-e valami olyan megoldást hogy ez ne egy brutális méretű valami legyen, hanem olyan igazi Maces...

válasz erre

CharlieFirpo

4 hónapja, 3 hete és 1 napja

Hát ez már túl nagy szerintem. Akármilyen vékony is a keret.

válasz erre

Hentes

4 hónapja, 3 hete és 1 napja

Az marha beteg méret már.

válasz erre

betyár

4 hónapja, 3 hete és 1 napja

meglepett smiley az jó nagy lesz.

válasz erre