Parkolópályára került a Legendás állatok franchise

2023. október 27.
19.2601
csirkee profilja, adatai
csirkee
A fél világ arra vár, hogy ismét feléledjen a varázslóvilág, miután a Warner Bros áprilisban bejelentette, hogy érkezik egy Harry Potter sorozat az HBO Max streaming platformra, miközben a Legendás állatok előzményfilmek parkolópályára kerültek - állítja a filmek rendezője.

Eredetileg öt előzményfilm készült volna a Legendás állatokból, ám úgy tűnik ez egyelőre nem fog megvalósulni, hiszen a legutóbbi rész, a Legendás állatok: Dumbledore titkai óriási bukás volt a stúdió számára, ami után kérdésessé vált a franchise folytatása. David Yates, a filmek rendezője a Total Filmnek adott legutóbbi interjújában elárulta, hogy a Legendás állatok filmsorozat szüneteltetve van, parkolópályára került.

A rendező azonban biztos abban, hogy valamikor a jövőben vissza fognak térni és el fog készülni a franchise utolsó két része is, hiszen J.K. Rowling is 5 részesre tervezte a szériát. A Warner Bros. egyelőre minden reményét a Harry Potter sorozatba fekteti, mely ha elég sikeres lesz, talán tényleg elkészül a Legendás állatok filmsorozat is.
bejelentette, hogy érkezik egy Harry Potter sorozat az HBO Max streaming platformra, miközben a Legendás állatok előzményfilmek parkolópályára kerültek - állítja a filmek rendezője.'>
5 hozzászólás

Levi87

8 hónapja, 1 hete és 4 napja

Hát ez szomorú. szomorú smiley

válasz erre

Hentes

8 hónapja, 1 hete és 4 napja

Nyilván bukás volt, miután a húzónévvel, Johnny Deppel szórakozott ez az utóbbi időben kb elmebetegek gyülekezetének tűnő stúdió.

válasz erre

CharlieFirpo

8 hónapja, 1 hete és 5 napja

Nagy kár, kedvelem.

válasz erre

inkognito

8 hónapja, 1 hete és 5 napja

Jól teszik, az utolsó az valami elképesztően rossz volt.

válasz erre

Kisfaludy82

8 hónapja, 1 hete és 5 napja

Na nemár! meglepett smiley

válasz erre