Nevet változtat az HBO Max, hivatalosan is jön a Harry Potter sorozat

2023. április 13.
4.5761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A tegnapi nap során David Zaslav, a Warner Bros Discovery jelenlegi igazgatója bejelentette, hogy jövőre megváltozik a streaming platformjuk neve - mely egyébként hazánkban tavaly márciusban váltotta a korábbi HBO Go-t -, már csak simán Max lesz, továbbá hivatalosan is bejelentésre került a Harry Potter sorozat.

Már napok óta olvasni lehetett, hogy a Warner Bros. Discovery stúdió hamarosan több mindent is be fog jelenteni. Ennek részeként kiderült, hogy az HBO Max és a Discovery+ streaming platformok májusban egyesülni fognak, így a jövőben csak sima Max néven fog tovább futni a szolgáltatás. Hazánkban jövőre fog minden átalakulni.

A Max felületén már nem csak HBO, Warner Bros., DC tartalmak lesznek láthatóak, hanem érkeznek a HGTV, a Food Network, a Discovery Channel, a TLC, az ID és sok más csatorna tartalmai is. A tervek szerint 3 előfizetés közül lehet majd választani:
Ad-light: mely 9,99 dollárba fog kerülni havonta, reklámokat, HD minőséget, 2 eszközön való egyidejű streamelést fog tartalmazni
Ad-free: 15,99 dollárba fog kerülni havonta, reklámmentességet, HD minőséget, 2 eszközön való egyidejű streamelést és 30 letöltést tartalmaz
Ultimate: 19,99 dollárba kerül havonta, 4K/HDR minőséget + Dolby Atmost, 4 eszközön való egyidejű streamelést és 100 letöltést fog tartalmazni

A Max mellett bejelentésre került hivatalosan is egy Harry Potter tévésorozat, mely teljesen új szereposztásban fog elkészülni és J.K. Rowling regényein fog alapulni. Ahogy korábban már írtuk, hét évadból fog állni a sorozat, a hét regény után. Bejelentésre került egy másik Trónok harca sorozat is, A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Night (A Hét Királyság lovagja: A sövénylovag), melyről korábban az író már pletykálgatott, de most végre a stúdió hivatalosan is berendelte a szériát. A sorozat a Duncan, a Magasról fog szólni.



Készülhetnek a horror rajongók is, ugyanis egy Démonok között franchisehoz tartozó sorozat is készülni fog, melyen Peter Safran és James Wan is dolgozni fog. Egyelőre nem árultak el konkrétumot arról, hogy a Conjuring univerzumban hol és mikor játszódhat a show, illetve hogy a korábbi filmek szereplői megjelenhetnek-e a műsorban. Végezetül érkezett egy friss előzetes a The Penguin című Matt Reeves által fémjelzett előzménysorozathoz, mely a The Batman világába kalauzolja az embert. A spinoff Pingvin karakterére fog fókuszálni, akit ismét Colin Farrell fog alakítani. A 8 részes sorozat története ott folytatódik, ahol a film véget ért és bemutatja, hogyan tör hatalomra az alvilágban a Pingvin.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

Fikarc

1 éve, 1 hónapja és 7 napja

Gyakrabban cserélnek nevet mint más alsógatyát. röhögő smiley

válasz erre

Porthos

1 éve, 1 hónapja és 8 napja

Örülök azért a HP sorozatnak, ez is egy megoldás.

válasz erre

techiii

1 éve, 1 hónapja és 8 napja

Akkor nálunk is tuti megemelik majd az árát. Semmi értelme nem volt bevezetni az hbo maxot, ha jön a sima Max.

válasz erre