Párizsban betiltották a bérelhető elektromos rollereket

2023. szeptember 02.
22.1821
csirkee profilja, adatai
csirkee
A francia fővárosban vezették be első között az elektromos rollerek bérlését, és úgy tűnik ők lesznek az elsők, akik ki is tiltják őket, ugyanis még áprilisban írtunk arról, hogy népszavazást tartottak a bérelhető elektromos rollerek kapcsán, ahol a voksolók 90 százaléka támogatta a kitiltásukat, most pedig meg is történik.

Szeptember elsejétől nem lehet majd látni kölcsönzött elektromos rollereket Párizsban, ugyanis a rengeteg baleset, a megnövekedett sérülések és halálesetek száma miatt betiltják őket. A tiltás a magántulajdonban lévő e-rollerekre nem vonatkozik egyelőre.

Párizs öt éve vezette be az elektromos rollerek bérlését, amit rengeteg turista és helyi vett igénybe, mivel nagyon egyszerű ezekkel a közlekedés, ám sajnos nagyon veszélyes is, mivel sokan nem megfelelően használják az eszközöket - például ketten utaznak rajta -, továbbá nem figyelnek a közlekedésben résztvevő többi emberre és autósra. Az áprilisi népszavazáson a szavazásra jogosultak csupán 8 százaléka vett részt, ám ők túlnyomó többségben a betiltásra szavaztak.
írtunk arról, hogy népszavazást tartottak a bérelhető elektromos rollerek kapcsán, ahol a voksolók 90 százaléka támogatta a kitiltásukat, most pedig meg is történik.'>
3 hozzászólás

CharlieFirpo

11 hónapja, 6 napja

Hát ez hamar bukó biznisz lesz úgy látszik..

válasz erre

Fikarc

11 hónapja, 6 napja

A sok idióta miatt. szomorú smiley Pedig amúgy nagyon hasznos.

válasz erre

techiii

11 hónapja, 1 hete

Felelőtlen emberek miatt van ez az egész.

válasz erre