Orvosi vizsgálat szerint nem emberi eredetűek a mexikói UFO-múmiák

2023. szeptember 21.
14.7651
csirkee profilja, adatai
csirkee
Már napok óta lázban tartja az UFO-hívőket a Jaime Maussan által bemutatott földönkívüli maradványok, melyekről sokan azt gondolják, hogy csak gyerekek csontjai, ám egy friss orvosi vizsgálat szerint biztosan nem emberi eredetűek, és nem emberek szerelték össze.

A NASA hivatalos ufó bejelentése előtt Jaime Maussan UFO-hívő újságíró a mexikói kongresszus előtt mutatott be néhány olyan testmaradványt, mely az állítása szerint földönkívüliek. A hívő már nem először mutat be hasonló múmiát, 2017-ben öt hasonló maradvánnyal rukkolt elő, ám azokról kiderült, hogy gyerekek maradványai voltak. A mostaniak azonban úgy tűnik tényleg földönkívüliek.

A maradványokat mexikói orvosok kezdték el vizsgálni, ráadásul mindent élőben közvetítettek, és megállapították, hogy nem emberi lények, és az is biztos, hogy nem ember rakta őket össze. Erre utal az is, hogy az egyik holttest hasában nagy csomókat találtak, melyek tojások lehettek, ami terhességre utal. Természetesen még mindig sokan kételkednek a maradványok valódiságában, míg sokan igenis hisznek benne.

Orvosi vizsgálat szerint nem emberi eredetűek a mexikói UFO-múmiák - 2. kép

4 hozzászólás

CharlieFirpo

2 hónapja, 3 hete és 3 napja

Hát én ezen nem lepődtem meg, de pár év és úgyis lebuktatja valaki.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 3 hete és 3 napja

Hát ha ez tényleg nem egy ordas nagy kamu, akkor van mit átgondolni a tudósoknak.

válasz erre

Kisfaludy82

2 hónapja, 3 hete és 3 napja

Kíváncsi leszek mennyire igaz. Volt már pár ilyen átverés.

válasz erre

Porthos

2 hónapja, 3 hete és 3 napja

Nah, alakul.

válasz erre