Mostantól mindenki számára elérhető a Snapchat for Web

2022. szeptember 15.
25.9851
csirkee profilja, adatai
csirkee
Alig két hónapja indította el a népszerű közösségi média webes felületét, de akkor csak bizonyos piacokon volt elérhető és csak a Snapchat+ előfizetőknek, ám ezen most változtatott a vállalat és most már mindenhol elérhető, mindenki számára.

A Snapchat igyekszik több platformon is jelen lenni, hogy minél több felhasználót érjen el, éppen ezért tették elérhetővé bárki számára a Snapchat for Web-et. A nagyon egyszerű felületen lehet üzeneteket írni és fogadni, valamint hang- és videohívásokat indítani. Ezt főleg azok fogják kedvelni, akik sokat gépelnek.

A Snap a jövőben szeretné bővíteni a webes felület funkcióit, amennyiben látják, hogy erre van igény. Ezenkívül a vállalat lezárási képernyő widgeteket indított az iPhone felhasználók számára, most, hogy megjelent az iOS 16. A widgetekkel parancsikonokat hozhatnak létre a beszélgetésekhez, így egyetlen érintéssel csevegéseket indíthatnak. A cég bevezette a Question Stickereket is, amelyeket a felhasználók közzétehetnek történeteikben és Snapjeikben.
3 hozzászólás

inkognito

9 hónapja, 2 hete

Biztos örül neki néhány ember.

válasz erre

CharlieFirpo

9 hónapja, 2 hete és 1 napja

Gondolom a kutyát nem érdekelte.

válasz erre

login_password

9 hónapja, 2 hete és 1 napja

Mennyire nem érint az ilyen.

válasz erre