Elindult a Snapchat webes verziója

2022. július 20.
32.1731
csirkee profilja, adatai
csirkee
A Snapchat alkalmazás elindította webes felületét az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Kanadában, ahol már a prémium előfizetők böngészőből is indíthatnak hívásokat és küldhetnek üzeneteket más felhasználók számára.

A vállalat nemrégiben indította el Snapchat+ prémium előfizetését, melynek köszönhetően a felhasználók extra funkciókat vehetnek igénybe, köztük például az új webes felületet is. Emellett van lehetőségük megváltoztatni a az alkalmazás ikonjának stílusát is.

A vállalat közleményében kiemelte az adatvédelem fontosságát - nem meglepő, többször is belekeveredett adatvédelmi botrányokba a vállalat -, egyedülálló adatvédelmi képernyőt ígérnek, amely elrejti a Snapchat ablakot, ha másik feladathoz kattintunk. A Snapchatnek már régóta érett a funkcióinak bővítése, mert egyre kevesebb a felhasználója és így a bevételek is jócskán megcsappantak az indulás óta.
4 hozzászólás

Porthos

11 hónapja, 1 hete és 4 napja

Haldoklik a szolgáltatásom, mindenki elsöpör ingyenes appokkal a francba, megoldás csináljunk egy új fizetős alkalmazást.

válasz erre

Mordorer

11 hónapja, 1 hete és 4 napja

Biztos jó sok felhasználó lesz!

válasz erre

Ronalddo

11 hónapja, 1 hete és 5 napja

És még prémium tagnak kell lenni hozzá? Ezek hülyék.

válasz erre

zender

11 hónapja, 1 hete és 5 napja

Hát annak sok értelem mondjuk nincs, maximum azért mert így meg lehet majd osztogatni a linkeket facebookon.

válasz erre