Modern dizájnt kaphat az új iPhone SE 4

2024. április 01.
28.8591
csirkee profilja, adatai
csirkee
A cupertinói techvállalat legolcsóbb iPhone készülékéből, az SE sorozatból utoljára 2022-ben jelent meg modell, melyet még mindig TouchID-val szereltek fel, ám a legfrissebb pletykák szerint hamarosan - akár már idén - megjelenhet a széria következő generációja, mely több változáson fog átesni.

Az Apple iPhone SE termékcsaládja sok kritikát kapott legutóbb, ugyanis nem lett annyival olcsóbb, hogy az emberek úgy vegyék, mint a cukrot és sokáig úgy tűnt, hogy éppen emiatt kukázza ezt a szériát a márka. A legfrissebb pletykák szerint azonban ez koránt sincs így, az egyik Apple szivárogtató, MajinBuOfficial X-en megosztott néhány tok fotót az új iPhone SE 4-ről.

A képek alapján el fog tűnni a TouchID, helyét végre átveszi a jól ismert FaceID, ugyanis egy bevágás látható a kijelző tetején. A hátlapon továbbra is egy kamerának van hely, és szinte biztos, hogy USB-C csatlakozót fog kapni az EU miatt. Az iPhone SE 4 sokkal jobban hasonlítani fog az iPhone 14-hez, ám méretét tekintve valószínűleg kisebb lesz. Arról nincsenek információk, hogy mikor jelenhet meg, egyes források 2024-et jósolnak, míg mások 2025-öt. A kérdés leginkább az lesz, hogy mennyibe fog kerülni.

4 hozzászólás

Harder

1 hónapja, 3 hete és 2 napja

Szerintem el kellene engednie ezt a vonalat.

válasz erre

inkognito

1 hónapja, 3 hete és 2 napja

Ha megint 200e felett lesz az ára akkor inkább ne is adják ki.

válasz erre

Porthos

1 hónapja, 3 hete és 2 napja

Pedig pont az volt az egyedisége hogy hozta a régi megoldásokat..

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 3 hete és 3 napja

Most végül nem hagyják abba? Nem úgy volt hogy ez a vonal kuka?

válasz erre