Pletyka: az iPhone SE 4 csak 2025-ben jelenhet meg új OLED kijelzővel

2023. július 05.
19.1721
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az iPhone-osok közül sokan várják már a legkisebb és egyben legolcsóbb készülék legújabb generációjának a megjelenését, ám a legfrissebb pletykák szerint erre még várniuk kell, ugyanis a The Elec szerint csak 2025-ben érkezhet az SE új szériája, a csúszás miatt pedig nem az Applet kell hibáztatni.

Az Apple iPhone SE szériájának legutóbbi tagja 2022-ben jelent meg, de sokan már idén vagy jövőre vártak volna belőle egy frissítést, ám a pletykák szerint ez nem fog megvalósulni. A koreai The Elec szerint 2025-ben jön az új generáció, mely már új OLED panellel fog érkezni, melyet a BOE fog gyártani a vállalat számára.

A problémák pedig itt kezdődnek, ugyanis a BOE-nak meggyűlik a baja az OLED panelek gyártásával, mivel a Samsung és az LG nem vállalták be az alacsony költségük panelek gyártását. A vállalatnak az elmúlt időszakban többször is voltak teljesítménybeli fennakadásaik, ami miatt nem tudták leszállítani az Apple számára a kívánt mennyiséget. Mindezek mellett a cupertinói cég házon belül fejleszt 5G chipet az iPhone SE számára.
szerint csak 2025-ben érkezhet az SE új szériája, a csúszás miatt pedig nem az Applet kell hibáztatni.'>
3 hozzászólás

techiii

1 éve, 9 napja

Jó soká fog jönni.

válasz erre

Porthos

1 éve, 9 napja

Az SE nem igazán erről szól amúgy sem..

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 10 napja

Az is csoda hogy lesz. meglepett smiley

válasz erre