Megvan mikor frissíthetjük Apple készülékeinket az új rendszerekre

2023. szeptember 13.
20.1911
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az elmúlt 24 óra gyakorlatilag csak az almás cégről szólt, ugyanis bemutatta legújabb iPhone és Watch készülékeit, melyek árban jobbak lettek tavalyhoz képest, ám sok változást nem hoztak, most azonban kiderült az is, hogy mikor érkeznek az új rendszerek a készülékekre.

Az Apple a tavaszi WWDC eseményén mutatta be az iOS 17 új mobilos keretrendszerét, a watchOS 10-et valamint az új macOS Sonomát is, melyek hamarosan elérhetőek lesznek mindenki számára. Az iOS 17 hivatalosan szeptember 18-án fog megjelenni - szerencsére nem kell megvárni az iPhone 15 megjelenését. Ugyanezen a napon válik letölthetővé a watchOS 10 is, ami rengeteg újdonságot fog hozni.

Valószínűleg szintén szeptember 18-án tölthető majd le az új iPad OS is. A macOS Sonomára pedig szeptember 26-án frissíthetünk majd, mely szintén jó néhány érdekességet fog tartalmazni. A WWDC esemény beszámolóját itt tudjátok elolvasni, ahol kicsit bővebben is írunk az újdonságokról.
bemutatta legújabb iPhone és Watch készülékeit, melyek árban jobbak lettek tavalyhoz képest, ám sok változást nem hoztak, most azonban kiderült az is, hogy mikor érkeznek az új rendszerek a készülékekre.'>
3 hozzászólás

inkognito

9 hónapja, 3 hete

Király már nagyon várom.

válasz erre

Fikarc

9 hónapja, 3 hete és 1 napja

Ronalddo írta:
Megvárok két hetet legalábba, ddig mindig ezer bug szokott kiderülni. röhögő smiley
Dettó. Két hét kb a vízválasztó. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

9 hónapja, 3 hete és 1 napja

Megvárok két hetet legalábba, ddig mindig ezer bug szokott kiderülni. röhögő smiley

válasz erre