Még több hirdetés várható az Apple applikációiban

2022. augusztus 15.
21.3051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A Bloomberg legfrissebb beszámolója szerint a cupertinói vállalat hamarosan még több saját alkalmazásában fogja bevezetni a hirdetéseket, mellyel szeretné bevételeit bővíteni továbbá reklámozási lehetőséget biztosítani vállalkozásoknak.

Alig két hete számoltunk be arról, hogy az App Store hamarosan reklámokkal fog bővülni, azaz a fejlesztők hirdetéseken keresztül ajánlhatják szoftverjeiket a felhasználóknak, és nagyon úgy tűnik, hogy ezt a szolgáltatását az Apple szeretné bővíteni. Mark Gurman újságíró szerint, a vállalat már teszteli a Térkép alkalmazásukban az ajánlásokat (hirdetéseket).

Ha valaki éttermet vagy valamilyen szolgáltatást keres a Térképen, annak fel fogja az applikáció ajánlani azokat, akik egy bizonyos összeget fizetnek az Apple-nek ezért. Ugyan ezt szeretné a cég a Podcast és a Books - egyes pletykák szerint az Apple TV+-ban is lesznek reklámok - alkalmazásaiban létrehozni, a hirdetők előrébb fognak jutni a keresési találatokban. A felhasználók ebből annyit fognak észre venni, hogy ajánlásokat fognak látni a fent említett appokban.
4 hozzászólás

Mordorer

1 éve, 2 hónapja és 17 napja

Érdekes irány ez nagyon...

válasz erre

Porthos

1 éve, 2 hónapja és 17 napja

Amíg az adott szolgáltatás adott termékeit reklámozzák nem túlzott módon addig én megértem. Google Playen pl kezdetek óta van és egyáltalán nem zavar.

válasz erre

Fikarc

1 éve, 2 hónapja és 18 napja

Ez de gáz.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 2 hónapja és 18 napja

Hát eléggé csalódást keltő az irány..

válasz erre