Érkeznek a hirdetések az Apple App Storejába

2022. augusztus 01.
25.0271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A cupertinó-i vállalat mindig nagyon büszke volt arra, hogy eddig nem sértették meg felhasználóikat zavaró reklámokkal alkalmazás áruházában, ám úgy tűnik változnak az idők, kellenek a plusz bevételek, ezért hamarosan hirdetések fogják ellepni az App Storet.

Ha Steve Jobs élne, akkor lehet ezt a mondatot soha nem kellett volna leírnunk, de most mégis meg kell tennünk, ugyanis az iOS alkalmazás áruházában hamarosan megjelennek majd a hirdetések a kezdő oldalon, ahol az aznapi ajánlatokat találják a felhasználók. Minderről a 9to5Mac csapata számolt be először egy jelentés alapján. Szerencsére politikai vagy üdítőital reklámokat nem fog az ember látni, ugyanis csak a játék- és alkalmazásfejlesztők hirdethetnek majd.

A hirdetések "Te is kedvelheted" szekciókban lesznek láthatóak, ha valaki elkezdi böngészni az aznapi ajánlatokat. Emellett pedig a keresésben is el fognak bukkanni ajánlatok. A cég egyelőre nem árulta el, hogy mikor érkeznek ezek a hirdetések, csak annyit lehet tudni, hogy hamarosan.
3 hozzászólás

techiii

1 éve, 10 hónapja és 11 napja

Ez igazság szerint nem lesz feltűnő.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 10 hónapja és 11 napja

De miért? meglepett smiley Minek kell ez?

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 10 hónapja és 11 napja

Eddig is voltak csak burkoltan.

válasz erre