Még nem kapott zöld utat a The Batman 2.

2022. augusztus 12.
23.4371
csirkee profilja, adatai
csirkee
Elég kiábrándító hírek érkeztek a Matt Reeves féle The Batman folytatása kapcsán, ugyanis a projekt egyelőre nem kapott zöld utat a Warner Bros Discovery stúdiótól, továbbra is csak fejlesztés alatt van a film, ami akár évekig is eltarthat.

Amióta átalakult a Warner Bros. Discovery sok projekt került a polcra, valamint fejlesztés alá, ugyanis a vállalat igyekszik minél több pénzt spórolni, emiatt nem láthatjuk többek között a Batgirl filmet sem. Toby Emmerich, a Warner korábbi vezetője még idén áprilisban megerősítette, hogy készül a The Batman 2, ami több mint 760 millió dollárt termelt a stúdiónak. Ám Toby nem sokkal ezután távozott a posztjáról, akit David Zaslav követett.

A Variety beszámolója szerint a The Batman 2 továbbra is csak fejlesztés alatt áll, nem kapott zöld utat a stúdiótól, ami azt is jelentheti, hogy a folytatásra éveket kell majd várnia a rajongóknak, hasonló a helyzet a Wonder Woman 3-mal is. Mindezek ellenére lehet bizakodni, hiszen a vállalat nemrégiben megerősítette, hogy a Marvelhez hasonló 10 éves tervet szeretnének a DC mozis vonalához.
4 hozzászólás

Ronalddo

3 hónapja, 3 hete és 4 napja

Na ez tényleg furcsa. Istenítette mindenki, azt hittem már a felét leforgatták a folytatásnak!

válasz erre

Levi87

3 hónapja, 3 hete és 5 napja

Na ez tök érdekes, pedig ha valami nagyot ment, hát ez a film biztos!

válasz erre

techiii

3 hónapja, 3 hete és 5 napja

Az bizony nagy kar. Néztem volna.

válasz erre

inkognito

3 hónapja, 3 hete és 5 napja

Ha évekig nem fog jönni, akkor az gáz lesz.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink